Mirko Šijan u problemu, traži kućnu pomoćnicu (FOTO)

01.12.2021 | 18:24

On je putem društvene mreže Instagram alarmirao sve pratioce da bu pomognu u potrazi za čistačicom

Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Novopečeni roditelji Mirko Šijan i Bojana rodić uživaju u novoj ulozi u porodičnom domu u Surčinu. Nedavno su svog naslednika Zorana krstili i tim povodom napravili proslavu za najbližu familiju, a zbog objave na Šijanovom Instagram nalogu mnogi su pomislili da je u problemu. 

Naime, Mirko je na pomenutoj društvenoj mreži objavio post na kojem traži kućnu pomoćnicu i apelovao na sve pratioce da mu preporuče osobu koja čisti po kućama. 

Instagram printscreen/miresijan
 

- Molim vas, ako poznajete nekog ko čisti po kućama, a da je okolina Surčina ili Surčin. Pošaljite nam broj. Hvala unapred - napisao je Šijan u objavi na Instagramu. 

Ono što za sada nije sigurno jeste da li Šijan traži kućnu pomoćnicu za sebe ili nekog njemu bliskog.

Podsetimo, Šijan i Rodićeva su 28. novembra krstili sina, a pevačica Goca Božinovska je otkrila detalje slavlja. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

- Mi smo to samo odjednom odlučili, pošto je baka izrazila želju. Bio je njen rođendan. Jedan unuk je rođen na dedin rođendan, pa neka se ovaj krsti na moj, tako je rekla. I što da ne. Bilo je super. O novcu nismo ni razmišljali. Bojana i Mirko su sve sami spremili, kao i prija i prijatelj, a poklon je, bogami, bio lep. Sve što normalno ide za krštenje, bilo je, ali njemu baka svaki dan daje i kupuje. I tek ću. Godišnjica Zoranu je bila 27. novembra, a krštenje dan kasnije - rekla je Božinovska i time odmah zaustavila gradske priče da je dečak kršten na dan kada je ubijen Zoran Šijan.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam