Pola mene danas ode sa tobom! Neutešna udovica „Zvezde Granda” se oprostila od supruga: Naše ćerke ostaše bez oca

26.11.2021 | 10:53

Jasmina i njen muž su u braku dobili dve devojčice, a njena srceparajuća poruka kida dušu

Copyright Printscreen facebook/Jasmin Hasić

Zvezda Granda” Jasmin Hasić premino je juče, u 37. godini života posle borbe sa opakom bolešću, a za sobom je ostavio neutešnu porodicu, prijatelje i kolege. 

Njegova supruga, Jasmina Slanjankić-Hasić je bila uz pevača do poslednjeg trenutka, sa njim ima dvoje dece, a sada se putem društvene mreže oprostila od njega emotivnom porukom i zahvalila mu se na divnim trenucima koje su proveli zajedno.

Ona je objavila i umrlicu kojom je obavestila sve o datumu ispraćaja na večni počinak.

- Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. Za 16 dodina i 9 meseci zajedničkog života, prošli smo nečijih pet, nemam za čim požaliti, nemam reći da sam nešto želela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za šta nisi stao na moju stranu... I kad nisam bila upravu, rekao bi: „Ne dirajte mi Jacu”. Nema zagrljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imat tatu svog. Ali dan proći neće, kao, što ti juče obećah, da im ne pričam o tebi i čuvam sećanje na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale. Krnjavo je i uvek će biti. Ali znaj da ne postojiš samo fiizički. Voleću te dok postojim! Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Dela tvoja govore o tebi! Odmaraj se..., a u meni i dalje živiš! - glase reči neutešne udovice. 

 Podsetimo, Jasminu Hasiću dijagnostifikovan je tumor na bubrezima koji je pre nekoliko nedelja operisao u Turskoj, ali mu je naglo pozlilo i svoj život je ubrzo i okončao.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam