Ceca priznala da ju je ćerka odbila za duet: Ne postoji nikakav nagoveštaj

24.11.2021

12:28

0

Ražnatovićka je istakla da se nada da će u kraćoj budućnosti doći do njihove saradnje

Ceca priznala da ju je ćerka odbila za duet: Ne postoji nikakav nagoveštaj
pejovic_22112018_0049 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović, pevačica koja je mnogim mlađim generacijama uzor, svojim pesmama postigla je veliku popularnost. Tokom svoje dugogodišnje karijere tokom karijere imala je nekoliko dueta, i to uglavnom s muškim izvođačima.

Iako bi mnogi pevači poželeli sa Cecom duet, ona priznaje da ju je rođena ćerka odbila za isti. Iako svi priželjkuju da majka i ćerka zapevaju zajedno novi singl, ona otkriva da do toga neće doći. 

- Ne postoji nikakav nagoveštaj. Ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli. Možda ipak budem te sreće - rekla je Ceca u emisiji „Premijera vikend-specijal“, koja ne krije da bi jednog dana volela da snimi duet s ćerkom.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Anastasija je krenula stopama svoje majke, a svaka njena do sada objavljena pesma nalazila se u trendingu na socijalnim platformama.

Anastasija je do sad snimila sedam pesama, a njen najveći hit je pesma „Rane“, koju je napisao Milan Laća Radulović.

Ipak, iako je godinama već na muzičkoj sceni, ona još uvek nije održala nastup, a kako je istakla, to neće ni učiniti sve do trenutka dok ne izda svoj prvi album. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

- Više puta sam izjavila da ne želim da krećem sa nastupima dok nemam svoj prvi album. I pre nego što sam počela, uvek sam znala da ću krenuti da nastupam kad budem imala svoj materijal -kazala je Ražnatovićeva svojevremeno.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike