Ovo je Vojažova nova devojka! Mnogi komentarišu da je lepša od Breskvice (FOTO)

21.11.2021 | 08:44

Reper dugo nije mogao da zavoli nijednu posle Anđele

Copyright Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: 24sedam/ Danilo Krša

Mihajlo Veruović Vojaž i njegova dugogodišnja devojka Anđela Ignjatović Breskvica raskinuli su početkom godine, a pre nekoliko dana je reper priznao da ima novu devojku, a javnost je zanimalo koja lepotica je osvojila njegovo srce. 

Na jednoj Vojažovoj fan stranici pojavila se fotografija sa infulenserkom Čagli Ben zbog čega su mnogi pomislili da mu je baš ona emotivna partnerka. Kao dokaz tome govori i jedan treperov gest. Naime, on joj je na jednoj od fotografija stavio emotikon srca koji gori i time svima jasno stavio do znanja da je zaljubljen u nju.

Instagram printscreen/caglabozcaada
 

 

Na Tik Toku se pisalo takođe da je ova infulenserka osvojila Vojažovo srce, a kako se navodi, ona je iz Turske, gde je Mihajlo ranije bio na turneji sa Nućijem. Čagli ima 23 godine i na Instagramu je prati 107.000 ljudi.

 

 

Fanovima nisu odoleli i već su počeli da je porede sa Breskvicom, a po mišljenju mnogih reper je napravio pravi izbor. 

- „Kakva lepotica”, „Ozbiljno lepa, lepša od Breskvice”, „Lepša, daleko lepša!”, „Bravo, dečko”, „Anđeo” - bili su neki od komentara ispod njihove zajedničke fotografije. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo,Vojaž je priznao da ima novu devojku prilikom jednog obraćanja pratiocima na Instagramu, kada je uputio izvinjenje svima onima koji su se osetili uvređeno jer je on na nastupu u Atlanti podigao tri prsta.

- Želim da se izvinim svima koji su se osetili uvređeno ili neprijatno. Za mene tri prsta nisu fašistički ili nacionalistički simbol, samo se tako pozdravljamo. Izvinjavam se jer nisam imalo lošu nameru - rekao je Veruović, a kao dokaz da nije nacionalista istakao je da je devojka sa kojom se viđa muslimanka. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam