Ovo je bila oaza mira Merime Njegomir na Kosmaju: U njenom domu jedno je zauzimalo poseban prostor

20.11.2021

11:51

0

Pevačica je želela da ima posebno mesto gde će moći da ode i bude isključena od svega lošeg

Ovo je bila oaza mira Merime Njegomir na Kosmaju: U njenom domu jedno je zauzimalo poseban prostor
Merima Njegomir - Copyright Stefan Tomasević/ATAImages

Merima Njegomir preminula je danas u 68. godini, nakon kraće i teške bolesti. Ona je poslednje dane provela u svom domu, a pre izvesnog vremena je javnost imala prilike da vidi i kako izgleda njena oaza mira na Kosmaju.

 

U aprilu ove godine ponosno je otvorila vrata svog doma, a mnogima su zapale za oko njene nagrade i priznanja na zidovima koje je stekla tokom svoje karijere duge 50 godina. Upravo to zauzima i poseban prostor.

S druge strane, Merima je tada istakla da joj je najlepše što umesto betonskih zidova ima staklo, te tako može da uživa u pogledu. Njen dom krasila je prostrana dnevna soba sa trpezarijskim stolom, dok je u dvorištu malo igralište za njene unuke.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Moj život je sada daleko mirniji nego što je bio, moja deca su zreli ljudi. Pre 8 dana je moja ćerka rodila svoje treće dee, ćerkicu Lavu. To su lepe stvari, imaš za čim da se okreneš. Istina je da se jedino ljubav deljenjem množi. Imam tri ćerke i jednog sina, sada imam i tri unuke i jednog unuka, za sad je to taj skor, biće još Bože zdravlja - rekla je tada pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Merima će, kako je saopšteno, biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana i to na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Datum i vreme sahrane će biti naknadno objavljeni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike