Goca Tržan otvoreno: Život je mešavina svega, i dronjaka i glamura (FOTO)

20.11.2020

07:30 >> 08:59

0

Pevačica ne krije da je kod kuće ista kao i sve druge žene i da u svoja četiri zida ne živi tako otmeno

Goca Tržan otvoreno: Život je mešavina svega, i dronjaka i glamura (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goca Tržan jedna je od poznatih ličnosti koje su u vreme pandemije koronavirusa našle način da zarade, što od Jutjuba, što od novog rijaliti programa o bračnom životu, u kom je odlučila da pokaže kako izgleda njen odnos sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem.

Doskoro su njeni obožavaoci imali prilike da je u javnosti vide samo maksimalno doteranu, a na Jutjubu i na televiziji K1 pokazala je i svoju drugu stranu, to jest, kako izgleda kada nije pod svetlošću reflektora, pa se novom objavom na Instagramu Goca osvrnula na „dvostruki” život koji vodi.

– Koliko volim udobnu i kućnu apa-drapa garderobu, da navučem moje kućne dronjke i opušteno leškarim uz film, toliko obožavam i „malu crnu haljinu”, šminku, frizuru i svetla u studiju. Jer život i jeste jedan miks svega, i dronjaka i glamura… i naučila sam da se osećam lepo u oba izdanja – piše u okviru pevačicine objave, nakon koje su je obožavaoci pohvalili zbog otvorenosti i iskrenosti, ističući da je upravo to ono što je razlikuje od mnogih zvezda koje sebi ne bi dozvolile da okrnje sliku savršenosti koje su napravile u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: 

Miloš Biković zasukao rukave i oduševio obožavaoce: To radite za nekog ko još nije rođen i ko će doći posle vas

Laušević i Mensur otpušteni iz bolnice: Glumci se oporavili posle koronavirusa

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike