Sa kim se to bivša zvezda „Granda" seli u Beograd? Ima 16 godina i sve je isplanirala do detalja!

19.11.2021 | 16:46

Autor: Milica Gudžulić

Prošlogodišnja takmičarka, inače, trenutno uživa u velikom uspehu koji je postigla sa prvom pesmom, koju je dobila od mentora Aleksandra Milića Milija...

Copyright Printscreen Zvezde Granda

Karijera bivše takmičarke šoua „Zvezde Granda", Zorane Mićanović, tek je krenula uzlaznom linijom - od mentora Aleksandra Milića Milija dobila je prvu pesmu „Sikter" i trenutno uživa u uspehu koji je postigla. Sa svega 16 godina, ne manjka joj ni angažmana ni popularnosti, a sa porodicom planira i da se preseli u Beograd.

- Sada kad izađem u mom gradu u Šapcu svi mi prilaze da čestitaju da se slikaju, privatnosti više nema pa mi sad to nedostaje. Ali, što sam želela to sam i dobila... Mislim da ću se preseliti nešto posle Nove godine, treba samo da odaberem lokaciju i to sve da posle ne bude seljakanja sa jednog kraja grada na drugi - objasnila je Mićanovićeva, pa nastavila o tome kako misli da će se snaći.

Ne bih smela sama!

- Živeću sa roditeljima jer smatram da dete sa 16 godina ne može samo da se snađe u Beogradu, mislim da je tu važna roditeljska podrška i zaštita. Ja sam inače plašljiva, ne bih smela sama da se krećem po gradu - tvrdi ona, a  sobzirom da je u više navrata pomenula da je njen tata po struci muški frizer, dodaje i da nije isključeno da će nakon što se preseli započeti i privatni biznis.

- Planiramo tata i ja da otvorimo salon frizerski u Beogradu pa ćemo videti kako će funkcionisati - ispričala je u „Grand magazinu".

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam