Emotivne fotografije sa porođaja dugog 11 sati: Tursku zvezdu čvrsto grlio muž (FOTO)

19.11.2021 | 22:34

Autor: Nevena Mijušković

Halit Ergenč, turski glumac, nije se odvajao od supruge, koja je imala manje komplikacije

Copyright Profimedia

Berguzar Korel, čuvena turska glumica poznata kao Šeherezada, pre dve nedelje na svet je donela treće dete - devojčicu Lejlu.

Kada se oporavila, objavila je emotivne fotografije sa porođaja koji je trajao 11 sati. Kako je napisala, bebi je bila obmotana pupčana vrpca oko vrata, a ono što je interesantno, jeste da je Berguzar predosetila tačno vreme kada će beba izaći. Uz opis ispod fotografija, gde je otkrila sve o manjim komplikacijama, dala je podršku i budućim mamama. Na slikama je i njen suprug, glumac Halit Ergenč. Jasno je da je sve vreme porođaja bio uz suprugu, pa i u onim najtežim momentima kada ju je grlio i pružao podršku. Emotivne trenutke lajkovalo je više od 220.000 njenih pratilaca.

– Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka". Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se ombotala oko vrata - napisala je glumica sada već trećeg deteta i dodala da je svaki porođaj drugačiji.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam