Pakao u "Zvezdama Granda"! Ceca i Karleuša podelile žiri: Zbog njih sede na dve stolice

19.11.2021 | 08:15

Autor: Nemanja Vujčić

Delovalo je na početku nove sezone da su se našli "između dve vatre", ali istina polako izlazi na videlo

Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/A.A.

Nova sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" počela je pre dva meseca, ali se tenzije i dalje ne smiruju zbog smene koja se dogodila. Kao što je poznato, na mesto Jelene Karleuše došla je Svetlana Ceca Ražnatović, a to je njihove kolege iz žirija stavilo između dve vatre. Iako su načelno svi bili uzdržani, vremenom su počeli da iznose svoje mišljenje, pa tako sada znamo koje prevagnuo na čiju stranu.

ĐORĐE DAVID SA JEDNE NA DRUGU STOLICU

Iako je Đorđe David od 24sedam saznao da Jelena više neće biti u žiriju i da na njeno mesto dolazi Ceca, te bio šokiran zbog toga, on je očigledno odlučio kojoj će se prikloniti. Iako su mnogi mislili da će ostati veran Karleuši, sa kojom se dobro slagao, promenio je mišljenje, te otkrio da ga je nekadašnja koleginica zbog toga blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Đorđe je, naime, rekao kako bi pre otišao sa Cecom na večeru nego sa Jecom, a Karleuša mu je to zamerila.

- Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je doneo veću gledanost, i to u neverovatno velikom procentu. Karleuša nam je uvek realno falila, u smislu nije bila u grupi, nije se javljala na telefon, imala je stalno zidove i pregrade ispred sebe i zbog toga smo svi bili na nekoj distanci u odnosu prema njoj. Nije bila timski igrač, a za razliku od nje, ja jesam, i za razliku od nje, ja sam stao iza nje sa sve četiri kad je ona imala haos u takmičenju. Zbog lepih reči o Ceci Jelena me je blokirala. Svi mi imamo svoje nesreće i svi imamo svoje detinje ponašanje, a time što me je blokirala je pokazala da joj je jako krivo i da joj je stalo do te stolice - ispričao je Đorđe za Kurir.

ATAImages
 

MARIJA OSTALA VERNA

Marija Šerifović, s druge strane, i dalje održava i te kako prijateljske odnose sa Jelenom. U početku je bila uzdržana, da bi kasnije zbog šoua zbijala šale sa Cecom, ali istina je da sa njom nije bliska kao sa Karleušom.

Dokaz tome koliko joj Jelena nedostaje jeste i video koji se pojavio na njenom kanalu na socijalnoj platformi Jutjub, gde je objavljena kompilacija svih njihovih anegdota. Takođe, njih dve će nastupati zajedno i za Novu godinu pred Beograđanima na trgu. Inače, Marija je najavila da je ovo njena poslednja sezona u "Zvezdama Granda".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

ANA BEKUTA SE UZDRŽAVA

Kada je objavljeno da Ceca dolazi u žiri "Zvezda Granda", čekala se reakcija Ane Bekute. Razlog za to je bilo što se znalo da njih dve nisu bile u dobrim odnosima, pa je sve zanimalo kako će se ponašati na snimanju.

- Mi smo civilizovani ljudi. Tačno je da smo imale jedan nesporazum pre nekoliko godina. Naime, ona se nije pojavila na mojoj proslavi povodom 30 godina karijere i meni je to bilo bezveze. Međutim izgladile smo to i funkcionišemo - rekla je tada Ana, a sada tvrdi da se svi oni "šale" na snimanjima.

Inače, Ana je bila i ostala u dobrim odnosima sa Jelenom Karleušom, te se i dalje podržavaju.

Ana Bekuta, Foto: A.A./ ATAImages
 

KUMA VIKI JEDVA DOČEKALA

Odnos Viki Miljković i Jelene Karleuše nadaleko je poznat. Njih dve se nisu podnosile, a Violeta nije skrivala sreću što će njena kuma Ceca sedeti u istom žiriju kao i ona. Iako je Viki govorila na početku da će sigurno biti sukoba mišljenja kod njih dve, to se još uvek nije desilo, a čak su i branile jedna drugu od napada drugih kolega. 

Da Viki ne žali zbog toga što je Jelena Karleuša otišla, govori i njena izjava za 24sedam, kada je rekla da se sa njom uopšte nije čula.

- Ne, mi se generalno i dok smo bile zajedno u žiriju nismo čule privatno, nismo se družile privatno, pa se tako nismo ni sada čule - rekla je Viki za 24sedam.

ATA Images/Antonio Ahel
 

MILI NE MOŽE NI SA JEDNOM NI SA DRUGOM

Aleksandar Milić Mili je, na objavu vesti da Ceca dolazi na Karleušino mesto, izjavio da je u dobrim odnosima sa obe. Međutim, gledaoci su imali prilike da vide da je često dolazio u sukob sa Jelenom, a to se nastavilo i sa Cecom i to mnogo dublje.

Naime, na samom početku emitovanja nove sezone saznalo se da su Ceca i Mili na sudu, te da odnos bivših saradnika nije tako bajan i sjajan.

Ceca i Mili / Antonio Ahel/ATAImages
 

Kada su u pitanju Saša Popović, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac, oni su bili i ostali uzdržani, a čak ni smenu u žiriju nisu previše komentarisali.

Kako će se dalje odvijati ova igra "između dve vatre" i da li će vremenom neki drugi promeniti mišljenje i na koju stranu će prevagnuti pokazaće vreme.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam