Ovo je Piksijeva velelelepna vila u centru Beograda koja se renovira (FOTO)

17.11.2021

18:30

0

Nekretnina koju poseduje selektor fudbalske reprezentacije Srbije ima dva sprata

Ovo je Piksijeva velelelepna vila u centru Beograda koja se renovira (FOTO)
piski_kuca_17112021_0005 (1) - Copyright ATAImages

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi zaslužan je što naši „Orlovo“ odlaze na Svetsko prvenstvo u Katar 2022. godine. Čovek koji je srpski fudbal podigao na viši nivo živi mirnim životom daleko od znatiželjnih pogleda, a malo ko zna da on poseduje velelepnu vilu u centru srpske prestonice. 

Naime, luksuzna nekretnina koja se nalazi u samom srcu Beograda, na uglu Dobračine i Simine, godinama je u Piksijevom vlasništu, a sada je u fazi renoviranja. Kuća na dva sprata, sa ogromnim betonskim stubovima i terasom, to je sve što se u ovom trenutku može videti od Stojkovićeve vile zbog opreme i skela koje su postavljene. 

Inače, trener Partizana Aleksandar Stanojević pohvalio je rad svog kolege Piksija, ali i uputio sve čestitke srpskim sportistima. 

- Vidite koju energiju Stojković unosi. Veliko bravo! Sa Piskijem je sve moguće. Ovo je velika injekcija za srpski fudbal. 

Podsetimo, Piksijeva trenerska karijera počinje 2007 godine kada je otišao u Japan da bi trenirao Nagoju. U debitantskoj sezoni sa klubom zauzima treće mesto u prvenstvu. U trećoj sezoni kao trener Nagoje, 2010. godine je doneo prvu titulu šampiona ovom klubu i tako se zauvek upisao u klupsku istoriju. Nagoju je napustio 2013. godine. U avgustu 2015. Stojković je preuzeo kineski Guangdžou.

Stojković je 3. marta 2021, zvanično preuzeo reprezentaciju Srbije i potpisao je ugovor do 2024. godine. Pod njegovim vođstvom, Srbija je uspela da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo 2022. pošto što je u poslednjem kolu u grupi A kvalifikacija u gostima pobeđena Portugalija s rezultatom 1 : 2.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike