Era Ojdanić za 24sedam: Prošlo je 40 dana bez mog Bore, svaki put mislim da će mi se pridružiti na sceni

20.11.2020

11:40 >> 11:44

0

Pevač se kroz suze prisetio pokojnog kolege

Era Ojdanić za 24sedam: Prošlo je 40 dana bez mog Bore, svaki put mislim da će mi se pridružiti na sceni
Copyright Era Ojdanić i Bora Drljača /Printscreen/Youtube

Danas, 20. novembra, porodica i najbliži prijatelji su izašli na Novo bežanijsko groblje i prisustvovali četrdesetodnevnom pomenu od smrti pokojnog pevača Bore Drljače. Njegov najbolji estradni prijatelj Era Ojdanić oglasio se za 24sedam i prisetio se pokojnog kolege.

– Evo me na imanju, bio sam sprečen da odem na groblje danas. Eto, vreme prolazi, a ja i dalje ne mogu da se pomirim sa tim da mog Bore više nema. Zauvek ću ga pamtiti kao dobrog čoveka, kao legendu – započeo je Era tužnim glasom.

Ojdanić je istakao da mu u ovom periodu Bora posebno nedostaje jer se približavaju snimanja novogodišnjih programa, gde su svih proteklih decenija oni vodili glavnu reč.

– Eto sad je taj period, približavaju se novogodišnja snimanja, a mog prijatelja Bore nema. Kad odem tako, sve pomislim sad će mi se pridružiti na sceni i reći onou njegovu poznatu “Nema boljeg od Bore” – kaže nam Ojdanić.

Četrdesetodnevnom pomenu zbog trenutne situacije i epidemija koronavirusa nije prisustvovalo mnogo ljudi, a osim Borinih sinova, pojavile su se i njegove koleginice Lepa Lukić i Milena Plavšić.

Pročitajte još:

Preminuo Bora Drljača

24sedam saznaje gde i kada će biti sahranjen Bora Drljača

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike