Palma se našalio s Đanijem, pevač poskočio u sekundi od stresa! (FOTO)

20.11.2020

13:46 >> 14:35

0

Folker i političar su se susreli na jednom događaju, a zatim dok su ćaskali predsednik JS je isprepadao Trajkovića zvukom automobila

Palma se našalio s Đanijem, pevač poskočio u sekundi od stresa! (FOTO)
Copyright ATA Images

Radiša Trajković Đani objavio je urnebesni video snimak na svom Instagram profilu, u kome je osim njega, glavni akter i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Političar se na jednom događaju susreo sa folkerom, a zatim su malo proćaskali ispred Palminog automobila. Međutim, Đani nije imao predstavu da će se prepasti od zvuka njegovog alarma na džipu. Da bi štos uspeo u potpunosti, Marković mu je najpre nešto objašnjavao, kako bi “opustio” situaciju, a zatim naprasno uključio alarm. U tom momentu, Đani se nije samo štrecnuo, već je poskočio, a zatim su i političar i pevač počeli da se smeju.

– Brat Palma kada te uplaši – napisao je Trajković uz emotikone koji plaču od smeha.

Instagram printscreen

Folker je, izgleda, toliko bio pod utiskom, da je kasnije objavio snimak na društvenoj mreži, pa se može zaključiti da je ova šala bila planski napravljena, jer ga je neko snimao tajno. Predsednik JS je u poslednje vreme dobro raspoložen, jer je nedavno iznenada u jutarnjem programu TV Prve isprepadao i Filipa Čukanovića, kome je pokazao umeće borilačkih veština.

Printscreen/instagram/filipcukanovic

On je voditelja iznenada “ispresavijao” uživo u programu, a kada je Čukavonić ustao s poda, uz osmeh je poručio da je dobro prošao.

Pročitajte još:

Palma se u jutarnjem programu pohvalio svojim borilačkim umećem, pa srušio Čukanovića na pod (VIDEO)

Srpska glumica “kopa” po smeću: Evo tražim dečka, moji momci su svi bili iz kontejnera

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike