Šta je bilo, bilo je! Šašić otvoreno o Lukasu, ćerki Sofiji i bivšoj ženi Sonji: Zna se ko je zakuvao...

27.12.2020

19:26 >> 19:29

0

Kako kaže, ni za čim ne žali, jer ,,kako su se drugi razveli, tako su i oni

Šta je bilo, bilo je! Šašić otvoreno o Lukasu, ćerki Sofiji i bivšoj ženi Sonji: Zna se ko je zakuvao...
Copyright Željko Šašić ATAImages/Anotnio Ahel

Godine 2004. mnoge je iznenadila vest da se Sonja Vuksanović (rođena Višnjić) i pevač Željko Šašić razvode. Par je u braku 1999. godine dobio ćerku Sofiju, njihova ljubavna priča i te kako je privlačila pažnju javnosti, a ona se čak i pojavila u jednom njegovom spotu – za pesmu ,,Ona je priča života moga”. Po razvodu, inače, starateljstvo nad naslednicom pripalo je majci, a kako pevač sada otkriva, u dobrim je odnosima sa mezimicom.

Pročitajte još:

– Neću sada da pričam o mojim najdužim vezama, ali nek su žive i zdrave, mi smo 10 godina bili zajedno. To je tako javno bilo, nisam ja hteo da pričam. Vi znate ko je zakuvao. Jeste, bili smo (Aca) Lukas i ja u dobrim odnosima… Nije to za novine i televiziju. Bili smo dobri. Nije mi žao sada, šta da žalim, 51 godinu imam, šta da žalim. Šta je bilo, bilo je. Kao što su se svi razveli, tako smo se i mi razveli. Nažalost, ja sam prvi iz porodice koji je ,,povukao nogu”. Malo sam iskočio iz nekog klišea, pa sam možda otišao tamo gde mi nije bilo mesto. Voleo sam sve, iz ljubavi smo dobili dete – pričao je pred kamerama ,,Premijere – Vikend specijala” Šašić, a zatim se osvrnuo i na odnos sa ćerkom, koji je pre nekoliko godina bio ,,na staklenim nogama”.

– Sofija i ja smo u dobrim odnosima. Ona je više mamina, realno jeste sada, to je taj period života kada su im majke više potrebne, a mi očevi smo strpljivi. Mi čekamo naših pet minuta. Ponosan sam na nju, dobro je dete, neću nešto da joj smetam, nek je živa i zdrava. Ona, kad mi nekad objašnjava neke planove, ja baš to i ne kapiram, ali neću da joj smetam. Zna se u čijim je rukama bilo to kad nismo bili dobri ona i ja, ali neću o tome da pričam. Ona i ja sada otvoreno o svemu pričamo, još je mlada da bi se opterećivala ljubavlju i vezama… Nije bilo lako, ali to je cena koju plaćaš kad se baviš ovim poslom – prokomentarisao je pevač.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike