Ovo svi sanjaju! Ovako izgleda luksuzna kuća Sofije i Luke: Dva bazena, džakuzi, kristalni lusteri... (FOTO)

10.11.2021 | 13:05

Manekenka i fudbaler su odlučili da žive u Madridu, a sve su priuštili za komforan život

Copyright ATAImages/ M.M. Instagram

Sofija Milošević i njen izabranik Luka Jović odlučili su da porodicu grade u prestonici Španije. Manekenka i fudbaler su se skrasili u Madridu u luksuznoj beloj vili, koja im nudi sav komfor i zadovoljava za sve njihove potrebe, a naročito sada kada je na putu i drugi naslednik. 

Ova nekretnina opasana je zelenilom, ukrasnim tujama i visokim drvećem, a u prostranom dvorištu, na travnjaku, Luka voli da trenira. Najviše fotografija Sofija i Luka imaju pored dva bazena sa ležaljkama, pa mogu da biraju gde će uživati.  

Sofija neretko fotografišući se otkriva u kakvom luksuzu živi. Ispred kuće se nalazi dvosed i sto gde par ispija prvu jutarnju kafu i upija zrake sunca.

Ako je suditi na osnovu fotografija, ova kuća je i te kako prostrana, svetla, zidovi su okrečeni u belo, vrata na svim prostorijama su takođe bele boje, a komadi nameštaja nose sive tonove, što se odlično uklapa.  POGLEDAJ GALERIJU

Luksuzna nekretnina u Španiji poseduje nekoliko spavaćih soba koje su opremljene sa posebnim stilom, te su tu duge zavese u tamnoj boji do poda, francuski ležajevi i lusteri od kristala. 

Kutak u kome manekenka takođe provodi veliki deo vremena kako zbog sebe, a tako i zbog bebe, jeste ogromno kupatilo sa led sijalicama i džakuzijem. 

Instagram printscreen/sofijamilo
 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam