U ovoj vili bi Tanja Savić mogla da živi sa Draškom Stanivukovićem? Sve pršti od luksuza (FOTO)

08.11.2021 | 09:41

Gradonačelnik Banjaluke uživa u velelepnoj građevini koja je opasana belim zidinama i zlatnom kapijom

Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

I taman što se spustila hajka oko veze pevačice Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića, njih dvoje su čestim pojavljivanjima u javnosti izazvali veliku pažnju. Zajedno su viđani na brojnim lokacijama, a jednom prilikom su uslikani tokom druženja na Jahorini.

Kako se u medijima navodi, Tanja bi se vrlo rado udala za Draška, a njena porodica nema ništa protiv da pevačica promeni adresu i postane gospođa Stanivuković i da živi u Banjaluci. Ukoliko bi do toga došlo, pevačica bi mogla da uživa u čistom luksuzu i velelepnoj vili gradonačelnika. 

Ogromno dvorište ograđeno je belim zidinama i kapijom zlatne boje, a u sredini vila, a do ove oaze mira postoje dva ulaza.  POGLEDAJ GALERIJU

Tanja je nedavno za 24sedam izjavila da je spremna ponovo da voli i da je zaslužila novu ljubav, a mnogi smatraju da bi baš Stanivuković bio idealna prilika za partnera.

- Apsolutno da. Nisam izgubila veru u ljubav. Dala sam sve od sebe da sačuvam taj brak i vezu, i ne vidim svoju grešku. Smatram da zaslužujem svoju sreću, ljubav, a verujem da će mi se desiti nakon svega što sam prošla. Sve ovo me je ojačalo, vratio mi se sjaj u očima, osmeh, zagrlila sam sebe - rekla je ona ranije.

Na svom Jutjub kanalu Stanivuković je objavio snimak kojim je pokazao da slobodno vreme provodi jašući konja.  

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam