Glumac priznao da je posezao za opijatima zbog bračnih problema: Bio je to moj prvi mali osećaj slobode

07.11.2021 | 20:20

Autor: Marija Mitić

Vil Smit je zbog teških trenutaka voleo da se osami, a čak je u iznajmljenoj kući sedeo u samoći i tišini 14 dana

Copyright Profimedia

Opra Vinfri ugostila je glumca Vila Smita  u svojoj emisiji, gde je on iskreno govorio o bračnim problemima ali i problemima sa narkoticima. Kako je glumac istakao, posezanje za opijatima dešavalo mu se kada je imao bračne probleme sa suprugom Džejdom Pinket Smit (50), sa kojom je u braku 24 godine.

Naime, glumac je tokom bračnih nesuglasica poželeo da se osami, pa je tako iznajmio kuću u Juti u kojoj je sedeo u samoći i tišini 14 dana.

Bio je i na odmoru u Peru gde je više od 12 puta konzumirao biljni psihodelični napitak, takozvani  „Ajahuasca“ , a pritome je naglasio da nikada ranije nije konzumirao marihuanu i retko je pio alkohol.

Profimedia
 

 - Ovo je bio moj prvi mali osećaj slobode. U više od 50 godina mog života, ovo je bio najbolji osećaj koji sam ikada osetio - rekao je glumac koji je nakon toga po prvi put počeo da putuje bez obezbeđenja.

 - Otvorio sam se za to. Mislim da je ovo prvi put da sam okusio kako je biti čovek - dodao je on.

 - Shvatili smo da je razmišljanje da možemo jedni druge da obradujemo jednostavno iluzija, fantazija. Dogovorili smo se da ona nađe svoju sreću, a ja svoju. Kada to uradimo, vratićemo se jedni drugima već srećni. Bilo je to srećnije rešenje nego da jedni druge teramo da jedni drugima pune prazne čaše - objasnio je on.

Profimedia
 

U ovoj emisiji glumac je takođe stavio tačku na spekulacije da ga je supruga prošle godine prevarila sa mladom pevačicom Augustom Alsinom, pa rekao da nemaju "otvoren brak", kako se govorilo.

- Pokušavamo da pronađemo mir između sebe i u sebi, a ne sa drugima - rekao je Vil Smit.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam