Zejn Malik ipak priznao nasilje: Pevača očekuju kazne, optužen za četiri krivična dela!

04.11.2021 | 22:15

Autor: Marija Mitić

Iako je u prvi mah negirao da je fizički nasrnuo na majku njegove partnerke Điđi Hadid, reper je naposletku sve priznao

Copyright Profimedia

Vest da je partner Điđi Hadid, reper Zejn Malik, fizički napao njenu majku Jolandu, potresla je javnost protekle nedelje. Iako je Malik u prvi mah negirao ove optužbe, kako javljaju američki mediji, on je u policiji ipak priznao krivicu.

Kako piše TMZ, Zejn Malik je optužen za četiri krivična dela uznemiravanja, a sudski zvaničnici kažu da ih nije osporio. To zapravo znači da je priznao zločin, ali da će izbeći tužbu.

Profimedia
 

Svađa se naime dogodila 29. septembra, u Điđinom i Zejnovom porodičnom domu, dok ona nije bila kod kuće. Jolanda i pevač su u kući bili sami, gde su se sukobili, a potom ju je on "gurnuo u ormar", što joj je, kako se navodi u policijskim dokumentima, "izazvalo mentalnu i psihičku bol".

Zejn je nakon žustre rasprave Jolandu navodno izbacio iz kuće, navodi se dalje na pomenutom portalu.

Profimedia
 

 

Zejn Malik je zbog ovog incidenta kažnjen novčano, a osuđen je i na 90 dana uslovne kazne po svakoj tački, što ukupno iznosi 360 dana. On će takođe morati da ide na kurs upravljanja besom i program protiv nasilja u porodici. Pored toga, pevač ne sme da ima kontakt sa Jolandom niti njenim obezbeđenjem.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam