Zorja Pajić želi na Evroviziju: Želim da pokažem ko sam i onda mogu u penziju

03.11.2021 | 21:34

Pevačica objašnjava da na prestižno takmičenje ne ide jer želi popularnost, već kako bi auditorijum video njen talenat

Copyright Printscreen Zvezde Granda

Pevačica Zorja Pajić se zbog raskošnog glasa odmah istakla u „Zvezdama Granda“ i došla do samog finiša pomenutog talenat šou programa.

Ona ne krije da je imala momente zbog kojih je poželela da odustane, a sada kada se sve završilo, ona otkriva da je kolege iz takmičenja ne zovu na žurke, zbog čega je pomalo razočarana. No, osim toga, ona otkriva i da joj je velika želja da učestvuje na Evroviziji i pokaže šta ume. 

Printscreen Kontrashow
 

- Nisam znala za žurku, nisam bila pozvana, ali nema veze... Napraviću i ja jednog dana žurku. Ja sam za žurku saznala kad sam došla na snimanje, a tada je već bilo kasno. Izgleda da me kolege ne vole - priznala je Zorja u emisiji „Grand news“ i istakla da je u „Zvezdama granda“ ipak stekla nove prijatelje, uprkos tome što je mnoge kolege ne vole.

Osim toga, Zorja ne krije da joj je velika želja da ode na prestižno takmičenje - Evroviziju.

Zorja Pajić, Foto: Printscreen Youtube/Zvezde Granda
 

- Ta Beovizija i Evrovizija su samo moja ljubavna želja, nemaju nikakve veze sa tim da time želim da postignem popularnost, to je zaista moja želja da se ja nađem na toj sceni i da pokažem ko sam i šta sam i onda mogu u penziju da pravim pesme - rekla je Zorja kroz smeh i istakla da obožava svoj posao, te da joj ništa ne pada teško:

- Tek sam počela, tek se zahuktavam. Ja mogu svaki dan da pevam, nastupam, da se šminkam, da ludujem i da se snimam - kazala je ona. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam