Oglasila se Lazićeva bivša verenica nakon navoda o haosu u Brestaču: Sve ide preko moje grbače

03.11.2021 | 17:53

Marina Gagić ističe da joj nije prijatno da čita negativne medijske napise

Copyright Marina Gagić ATAImages/Antonio Ahel

Kao bomba je odjeknula vest da se u porodičnom domu pevača Darka Lazića dogodio haos koji je navodno izazvala pevačeva bivša Marina Gagić.

Prema pisanju domaćih medija Marina je navodno upala u Lazićevu kuću i ušla u sukob sa pevačem jer je dozvolio da se njihov sin Aleksej i njegova sadašnja devojka Barbara Bobak ponovo susretnu nakon što je ona putem socijalne službe to zabranila. Ovim povodom oglasila se pevačeva bivša verenica i ispričala svoju stranu priče.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ovo nije u redu, sve ide preko moje grbače. Ne želim da mislim da oni plasiraju ovakve priče kako bi svoje probleme stavili u drugi plan. Ovakve gluposti štete mom detetu, zato moram da reagujem - ističe Marina i otkriva kada se čula sa Lazićem poslednji put. 

Marina Gagić, Instagram printscreen/ gagic_marina
 

- Nisam se ni čula ni videla sa Darkom više od dve nedelje za šta imam i dokaz, a u Brestaču sam poslednji put bila letos kada sam vodila Alekseja kod Darkove majke - rekla je Marina za Telegraf.rs. 

Podsetimo, u medijima se pojavila vest kako je Lazić došao u Brestač i navodno zamolio Marinu da mu dovede sina kako bi sa njim proveo nekoliko sati na šta je ona pristala. Prema daljim navodima, pošto je Marina dete ostavila kod pevača, ona je saznala da je tu i Barbara, zbog čega je navodno napravila skandal. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam