Zorannah pokreće novi biznis! Blogerka je ispunila želju svoje majke, a sada hoće da ostvari svoj san

30.10.2021

20:15

0

Kako je rekla, oduvek ju je više zanimala šminka i kozmetika od garderobe

Zorannah pokreće novi biznis! Blogerka je ispunila želju svoje majke, a sada hoće da ostvari svoj san
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah svojim objavama često privlači pažnju javnosti, a naročito mlađe populacije kojima je ona i uzor. Sa pratiocima često deli svoja životna iskustva, zbog kojih neretko biva i kritikovana, a ovoga puta je priznala da u daljoj budućnosti želi da pokrene novi biznis. 

Kao modna blokerka se ostvarila, jer je želela da ispuni želju svoje majke, a za sebe ima druge planove. 

- U garderobi se nikad nisam pronašla. Sve to je bila ideja moje majke. Ona se baktala sa svim tim materijalima, krojačima, fabrikama... Meni to nikada nije bilo to. Nisam sebe videla u tome. Ipak, šminka i kozmetika su potpuno druga stvar. Sve to mi je mnogo interesantnije i zanima me više - ispričala je Zorana, pa istakla da je mnogo više zanima šminka nego garderoba. 

Printscreen Instagram/ Zorannah
 

- Uvek se mnogo više udubim u sve što je u vezi sa prozivodnjom šminke i kozmetike, u sam taj proces nastanka. Kad sam izbacivala vlažne maramice, 100 puta sam ih vraćala onim jadnim ljudima. Jednostavno, nisu sve maramice iste. Neke skidaju šminku bolje, neke gore, a ja sam dosad probala mali milion maramica, pa znam kako treba da bude.

Osim toga, Jovanovićeva je otkrila i u čemu vidi budućnost svog biznisa jednog dana kada se umori od zvanja influenserke.

- Plan mi je da izdam svoje mirišljave sveće jer oni koji to vole znaju koliko je teško naći dobre u Srbiji. Osim toga, planiram i da izdam difuzere za kuću. Neki je plan da jednog dana otvorim radnju za stvarima za dom, kao i liniju proizvoda za lepotu - dodala je Zorannah u emisiji „Chit Chat” na Hype TV.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike