Oblio me znoj, počela sam da lupam! Marija Egelja doživela peh: Od tada više nikada neće uraditi ovo!

31.10.2021

08:15

0

Voditeljka je na nekoliko sekundi bila zatvorena u toaletu prilikom turbulencija

Oblio me znoj, počela sam da lupam! Marija Egelja doživela peh: Od tada više nikada neće uraditi ovo!
Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka ružičaste televizije Marija Egelja neprestano traga za novim avanturama, a svaka od njih nosi neki izazov, strah, peh. Jednu od takvih situacija poznato TV lice je podelilo sa ekipom 24sedam. Egelja nam je objasnila da ju je jedna situacija toliko preplašila, kao i da joj je svaki naredni put „greška“ koju je načinila poslužila kao dobra životna lekcija. 

Marija obožava da putuje, a jedno letenje avionom će joj posebno ostati u sećanju. Naime, prilikom leta, dogodile su se turbulencije, a u tom trenutku voditeljka vremenske prognoze se zatekla u toaletu i nije mogla da izađe.

Kako kaže, milion misli joj je prošlo kroz glavu, uplašila se, ali na svu sreću, sve se završilo u najboljem redu.

 

 

- Jednom kada sam putovala avionom, dogodila se turbulencija, a ja sam u tom trenutku ušla u wc, što obično ne radim. Toalet je bio premali, ja nisam klaustrofobična, ali u tri sekunde me oblio znoj pri pomisli da, ako se zatvorim, da me niko neće čuti ako se vrata zaglave. Bile su turbulencije, ja se ne plašim, ali sama pomisao da ću ostati zatvorena tamo je jeziva. U jednom trenutku se našao neko ispred vrata i valjda je taj neko držao kvaku, ja tri sekunde nisam mogla da izađem, počela sam da lupam o vrata. To me je baš uplašilo, prepala sam se. Od tada više ne idem u toalet u avionu, trpim - priča kroz smeh Egelja za 24sedam.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Marija se zalaže za prirodnu lepotu, a nedavno je sa ponosom priznala da nijednu estetsku korekciju nije uradila.

- Da, imam bore smejalice, da, imam po koju sedu, ne farbam se, ne botoksiram se, ne fotošopiram, bore pokazuju da se smejem i plačem, a sede da sam zakoračila u klub 30+ godina. Prirodno je najlepse, hvala ti mama - napisala je Marija nedavno na Instagramu.

Bonus video: 


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike