Ovako izgleda brat Uroša Živkovića! Bio je u „Zvezdama Granda“, voli da zapeva i obožava fudbal (VIDEO)

30.10.2021 | 21:39

Pevačev brat Miloš fokusiran je na svirke, uživa u svom poslu, ali nema nameru da se ponovo prijavi za popularno takmičenje

Copyright Uroš Živković ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Uroš Živković, koga je publika upoznala u takmičenju „Zvezda Granda“ vrsan je u poslu kojim se bavi, a malo ko zna da ima brata koji je takođe muzikalan i voli da zapeva. 

Naime, Urošev brat, Miloš se takođe pojavljivao na sceni popularnog talenat šou programa, njegova velika ljubav je zapravo fudbal, ali ne krije da uživa u pesmi. 

 

 

Neretko braća i zapevaju zajedno, te vernim pratiocima na društvenim mrežama ulepšaju dan, a kako to izgleda njihova izvedba, možete pogledati u nastavku. 

 

 

Za razliku od Uroša koji tokom letnje sezone ima nastupe gotovo svakodnevno, njegov brat je izabrao nešto drugačiju organizaciju posla. 

- Miloš lepo radi, ima posla. On se opredelio da radi svirke, dobro mu ide i mnogi su očekivali da se i sad prijavi za „Zvezde Granda“. Fudbal je i dalje njegova ljubav, on sve radi u granicama koliko mu prija - rekao je pevač za „Grand Magazin“ i dodao kako njihov duet stoji kao opcija, ali da još uvek nije našao pravu pesmu. 

 

 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam