Komšije otkrile sve o vezi Tanje Savić i Draška Stanivukovića: Dolaze po nju kolima sa tamnim staklima

29.10.2021 | 13:41

Svi oni koji žive u pevačicinoj neposrednoj blizini ističu da je često viđaju doteranu, ali i da se ona u poslednje vreme i te kako promenila

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić mesecima je u žiži javnosti što zbog agonije koju je prošla zbog dece i supruga, a poslednjih dana je u središtu medija zbog navodne veze sa političarem Draškom Stanivukovićem.

Tanja je kupila u Smederevu kuću u kojoj je otpočela novi život sa sinovima, a njene komšije otkrivaju je pevačica privatno, kakav odnos ima sa komšilukom i osobljem zaposlenim u obližnjim objektima. 

Printscreen Youtube/Paparazzo Lov
 

- U njenom stanu je uvek buka. Mada nikada i nije sama, uvek su tu njena sestra i još nekoliko ljudi. Žurka po čitav dan. Vidimo je ali često menja raspoloženje, čas se javi ljubazno, čas prođe kao da je mutava - kaže jedan stariji gospodin. 

Prema rečima Smederevaca, Biljana je češći gost  u prodavnicama i uslužnim objektima, od pevačice.

- Dođe i Tanja ponekada sa sinovima, pa se preganjaju šta će da im kupi. Bude je sramota kada traže sve i svašta, nemirni su a on ih teško smiri. Možda se i uželela koliko nisu bili sa njom pa joj žao da ih grdi.

Komšije kažu da je često viđaju da zlazi iz stana doterana i lepo sređena, ali ne znaju da li ide da radi, ili je ipak izašla u provod. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Dolaze momci u dobrim kolima po nju, ali teško je reći da li su joj braća, vozač ili partner. Uvek su tamna stakla i ne vidi se dobro - kaže devojka koja živi u blizini Tanjine kuće. 

U pevačicinom rodnom selu Radinci, komšije se pitaju da li je pevačica i dalje u kontaktu sa Stanivukovićem. 

- On bi joj bio dobra prilika, mlad je i uspešan, dobro situiran. Mi navijamo za to, možda bi nam i put uradio kroz selo da se ne patimo po kaldrmi - kaže jedan od meštana kroz osmeh.

Iako je Stanivuković gradonačelnik u drugoj državi, komšija kaže da tu i dalje ne vidi problem.

- Lako će on reći nekome iz njihove vlasti, a oni ovim našima. Pa i Drašku bi bilo lakše da dobrim putem dolazi u tazbinu - kaže Dragan.

24sedam/M.M.
 

Komšinica koja živi u neposrednoj blizini pevačicinih roditelja, objašnjava da se Tanja promenila u poslednjih nekoliko godina. 

- Kada su neke komšinice pitale Tanjinu majku, ona se samo osmehnula. Videlo se da bi joj bilo drago da se to ostvari. Dovoze Tanju stalno neki tipovi, uposlila je oko sebe dosta rođaka. Ali iskreno, promenila se u poslednjih nekoliko godina. Nekada je bila ljubazna, tiha i srdačna, a sada se nekako uobrazila i postala drčna - govori komšinica za Blic. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam