Sanjin bivši našao novu devojku? Tvrdio da je prezasićenje bilo razlog za raskid s Vučićevom, pa završio u zagrljaju druge!

22.11.2020

14:27 >> 15:11

0

Nikola Đorđević istakao je da za članicu grupe ,,Hurricane nema da kaže nijednu ružnu reč

Sanjin bivši našao novu devojku? Tvrdio da je prezasićenje bilo razlog za raskid s Vučićevom, pa završio u zagrljaju druge!
Copyright Sanja Vučić ATAImages/Antonio Ahel

Raskid dugogodišnje veze Sanje Vučić i Nikole Đorđevića jedna je od glavnih tema razgovora, a dok pevačica brojne udvarače uopšte ne shvata ozbiljno, on je, prema pisanju domaćih medija, ipak uspeo da prevaziđe staru ljubav i pronađe novu.

– Razlog raskida je prezasićenje. Mi smo više od dve godine živeli zajedno. Nemam ružnu reč za nju, samo je jednostavno došlo do prezasićenja u odnosu i to je to. Ona je mnogo dobra devojka – istakao je Nikola, čija je fotografija s nepoznatom devojkom osvanula na TikToku.

Bili su zagrljeni, kako se dalje navodi, pa tim potezom izazvali su burne reakcije fanova. Sa druge strane, Sanja se trudi da i ne priča mnogo o sada već bivšoj ljubavi.

– Iskreno, ne bih da pričam previše o tome. Posebno o odnosu koji smo mi imali, zato što je to neka intima koju treba da sačuvam za sebe – kratko je rekla pevačica za naš portal, a kako važi za jednu od poželjnijih devojaka sa javne scene – pitali smo je da li dobija ponude putem društvenih mreža i da li bi nekada okušala sreću, da na takav način pronađe ljubav.

– Ma pišu i javljaju se, ali sve je to neozbiljno. Ja stavrno nisam u tom fazonu – odgovorila je Sanja.

Sanja Vučić Foto: 24sedam/Goran Sivački

U okviru svojih Instagram priča nedavno je na ovu temu poručila:

– U poslednjih mesec dana bili smo na medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa sada već bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima. Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to.

Sanja Vučić, Printscreen Instagram

Pročitajte još:

Sanja Vučić raskinula sa dečkom, pa otkrila razlog: Već dva meseca nismo zajedno…

Sanja Vučić za 24sedam otkrila da li joj se posle raskida udvaraju muškarci: Javljaju se, ali sve je to neozbiljno

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike