Misica još uvek potresena nakon skandala: Izvinjavam se narodu i državi! Napravile su mi zamku!

28.10.2021 | 11:23

Autor: N. Mijušković

Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se nepromišljeno u njihovu igru, navela je Valentina

Copyright Instagram printscreen

Valentina Petrović, srpska Mis Interkontinental, našla se u centru skandala kada je njena fotografija na kojoj pokazuje simbol tzv. velike Albanije, isplivala u javnost, a sada se javno izvinila srpskom narodu.

Ona se u Egiptu na takmičenju družila sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova, Frontina Gaši i Besa Ćitaku, a Valentina sada ističe da su one sve vreme bile uporne u nameri da se druže s njom. To je prihvatila uprkos upozorenjima, kaže ona, i dodaje da sad shvata da je sve bilo smišljeno. 

- Želim da se javno izvinim zbog svojih nepromišljenih postupaka svom narodu i svojoj državi. Kada smo došli ovde, predstavnice Kosova i Albanije su imale poglede usmerene ka meni koji nisu bili prijatni. One su konstantno želele da budu u mom društvu, da se druže sa mnom, a kako sam ja odgajana da nemam predrasude, prihvatila sam njihovo društvo - poručila je ona, nakon što joj je ugašen i Instagram profil.

Printscreen/Instagram
 

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojenost i zaboravila sam šta su mi svi govorili. Sada sam sigurna da je to bila zamka i da je to smišljeno. Kada su osvanule naše slike sa tri prsta, one su me blokirale, ugašen mi je Instagram profil, a one su stalno objavljivale naše slike sa dvoglavim orlom da ispadne da smo se samo tako slikale. Proživljavam pakao, prete mi. Bajka koju sam živela postala je katastrofa - kazala je Petrovićeva.

Podsetimo, Valentina Petrović našla se u centru skandala pošto se u Egiptu na takmičenju fotografisala sa koleginicama iz Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo pokazujući simbol tzv. velike Albanije. Misica se ubrzo oglasila i rekla da nije imala lošu nameru. 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam