Dala sam otkaz u državnoj firmi da bih se bavila muzikom! Tara Ćirić o Ceci i Jeci: Kombinacija njih dve je savršena

25.10.2021

18:42

0

Tamara je u intervjuu za 24sedam otvoreno pričala o kolegama sa estrade, ali i da li joj neko finansijski pomaže oko karijere

Dala sam otkaz u državnoj firmi da bih se bavila muzikom! Tara Ćirić o Ceci i Jeci: Kombinacija njih dve je savršena
viber_image_2021-10-25_17-00-26-272 - Copyright Aleksandar Yes

Tamara Tara Ćirić, pevačica koja je novo ime na muzičkoj sceni, je veoma brzo postala popularna zbog svojih glasovnih sposobnosti, harizme i otvorenosti. U svet šoubiza je uplovila kao model u spotovima brojnih estradnih izvođača, a u intervjuu za 24sedam ona otkriva koliko je tražena na nastupima, sa kim bi volela da snimi duet, ali i kakvo mišljenje ima o velikim zvezdama estrade. 

Veoma si tražena na nastupima, koliko često imaš "tezge"?

- Nedeljno radim četiri dana. Zbog ovih kovid propusnica u subotu je bilo manje klijentele, ali videćemo kako će biti naredne sedmice. Radim dosta, ali opet gledam i da odmorim, jer šta će mi novac, ako nemam zdravlje i šta mi znači da imam novac i da ga dam na lekove. Kada sam se razbolela, počela sam drugačije da razmišljam. Najpre je počelo sa padom imuniteta, onda su mi otišle glasne žice, pa korona, ali tada sam imala mnogo nastupa, promocija, više ne radim tako.

Aleksandar Yes
 

 

Karijeru si počela u spotovima Aleksandre Prijović? 

- Tako je. Ja sam bila model u spotovima Aleksandre Prijović, Lexington benda, a takođe sam učestvovala u pesmama i spotovima drugih izvođača, ali sam tada bila iza kamera, pošto sam radila stajlinge. Radila sam dve godine u Auto-Moto savezu i pored toga sam radila spotove, a onda sam sve to batalila. Dala sam otkaz u državnoj firmi da bih se bavila samo muzikom, i evo, u tome sam već šest godina. Vetar u leđa da se bavim ovim poslom mi je dao Miloš gitarista, iz Lexington benda, tu su bili i moja drugarica Gabrijela Pejčev, kolege Aca Živanović, Joca Stefanović.

Kakva je Prija kao osoba s obzirom na to da ste imale priliku da sarađujete?

- Ona je pre svega dama. Kupila me je time što je normalna devojka, poštovala nas je, nije bila nadmena i uobražena, nije podigla nos. Zaista je prirodna, perfektna, a na sve to, ima izuzetne glasovne sposobnosti. Ona je u svakom smislu uticala pozitivno na mene i dala mi „žišku“ da krenem dalje, motivisala me je. 

S obzirom na to da su potrebna velika ulaganja kada je estrada u pitanju, ko ti pomaže finansijski?

- Ja sam godinama štedela novac da krenem putem muzike. Ja ništa nisam očekivala, samo sam želela publici da pokažem šta umem. Odlučila sam da se za svoj 30. rođendan počastim pesmom i pokažem na čemu sam radila godinama. Što se tiče novca, sve finansiram sama. Ja sam jedinica, roditelji su me naučili da se sama borim kroz život. Nisu to male pare, odricala sam se mnogo toga, da bih uštedela. Prosto, neki bi kupili stan, a ja sam odlučila da reskiram, da kasnije ne žalim što nisam pokušala. 

Aleksandar Yes
 

 

Sa kime bi snimila duet?

- Sa Gabrijelom već planiram da odradim duet, a što se tiče muških vokala, broj jedan mi je Sloba Radanović. Znam ga i privatno, prija mi njegova energija, izuzetne glasovne sposobnosti, tako da bih volela sa njim. Pored toga, on je jako dobar čovek, iskren prijatelj, uvek je tu kada treba podrška. On je takođe karijeru gradio na mukama, to kako ga neko gleda zbog rijalitija, to stavljam na stranu. Više bih volela da snimim duet sa kolegom, nego sa koleginicom, eto jedino sada u ovom trenutku sa kim želim, jeste moja drugarica Gabrijela. 

Sloba Radanović, Foto: A.A./ATAImages
 

 

Ko je tvoj uzor i zbog čega?

- Ceca i Jelena Karleuša. Karleuša, jer smo obe istog temperamenta, lavice u horoskopu, ta njena energija, stil, to obožavam. Sviđa mi se što nema dlake na jeziku, ja takođe volim da kažem sve što mislim. Što se tiče Cece, glasovne sposobnosti, a sa druge strane, ta otmenost, prefinjenost. Kad bih spojila sve što imaju i jedna i druga, to je meni savršeno, to je ta kombinacija. Milica Pavlović, od mlađe generacije. Ona je veliki borac, uporna, ambiciozna, samostalna je, sve je u životu sama postigla, kao i ja. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Od čega najviše strahuješ?

- Ja uvek imam strah za porodicu. Kako nisam bila sigurna u svoje sposobnosti, ja nisam htela da se prijavljujem za takmičenja jer sam se plašila komentara, a onda isto tako i kako će moja porodica reagovati na to. Mnogo bi me povredilo ako bi neko komentarisao moju porodicu. Plašim se starosti (smeh). Veliki sam hipohondar. Odem godišnje tri puta na lekarske preglede da bih se uverila da je sve dobro, volim da sam na sigurnom. Osim toga, plašim se zatvorenog prostora, uhvati me anksioznost, ta gužva i buka, me je uznemirila, to mi se desilo pre nekoliko godina i trajalo je par meseci, dok u glavi nisam razgraničila. Zaglavila sam se jednom prilikom u avionu u toaletu, bile su turbulencije, kad se nešto zatvori, ja nemam vazduha i onda sledi napad panike i gušenje. Sada sam već naučila da živim sa tim. 

Dobijaš li bakšiš na nastupima ili radiš po ugovorenoj ceni i za koju pesmu te je publika najviše nagradila?

- Svako od nas ima svoju cenu. Uvek ima bakšiša, on mi je nekad slađi od te cene za koju radim, jer je to nešto neočekivano. Bakšiš ne trošim na gluposti, čuvam ga za karijeru. Polovina novca ide na bankovni račun, a drugu polovinu potrošim. Volim da pevam balade, ali verovali ili ne, ja najveći bakšiš dobijam kad pevam brze pesme, valjda sam i ja takvog temperamenta, pa bolje publici to i dočaram, najviše volim da pevam Cecu, Brenu, to su pesme koje mene kupuju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike