Tom Henks je siguran: Bioskopi neće zamreti zbog kovida!

27.12.2020

07:31 >> 23:42

0

Poznati glumac istakao je da duboko veruje da će platna i te kako ,,preživeti pandemiju, nakon godine u kojoj je čitava industrija ,,na pauzi

Tom Henks je siguran: Bioskopi neće zamreti zbog kovida!
Copyright Tom Henks Printscreen ,,Today"
Pročitajte još:

Tom Henks dobro je razmislio pa javno istakao kako smatra da pandemija koronavirusa uopšte neće zbrisati bioskope. Ako ništa drugo, kaže on, sve će se vratiti u normalu, pa i biti u daleko boljem stanju nego ranije, jer će ,,biti raznolikog matrijala za pogledati, a ljudi će svakako jedva čekati da ponovo sednu pred velika platna”, prenose strani medji.

– Da li će bioskopi da postoje? Ma, da! Apsolutno. Siguran sam da će moći i da se bira šta će da se pušta i gleda – rekao je u razgovoru za ,,Collider”, pa nastavio:

– Oni koji vole filmove iz nekoliko delova, siguran sam da će se rado vratiti pred velika platna, nema šta… Kad gledate kod kuće i na kauču, nije to to – ispričao je glumac, koji je koronavirus preležao ,,u prvom talasu” zajedno sa svojom suprugom.

Bioskopi su, po njegovom mišljnju, zatvorili svoja vrata zbog pandemije, ali pošto se stvari budu vratile u normalu – sigurno će ih, polako ali sigurno, otvoriti za javnost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike