Stanivukovićeva bivša posle njegove romanse sa Tanjom Savić u društvu Breninog sina: Provodi se i lumpuje (FOTO)

25.10.2021 | 14:32

Posle saznanja da su Tanja i Draško imali romansu, Kristina Beronja je odmah došla u Beograd i otišla u noćni provod

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danima unazad mediji pišu o izvesnoj romansi pevačice Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića, koji je u tom periodu bio u emotivnoj vezi sa Kristinom Beronjom. Odmah pošto se saznalo za njihov odnos, Beronja je otpratila mladog Stanivukovića, a već nekoliko dana boravi i uživa u čarima srpske prestonice u odabranom društvu. 

Beronja je želela da vidi i kakav je noćni provod u Beogradu, a na društvenoj mreži Instagram je postavila video na kome se vidi kako se provodi u društvu Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene. 

Instagram printscreen/beronjakristina_
 

Naime, Viktor i Kristina uživaju uz vino i tamburaše u jednoj gradskoj kafani, dok u kameru pevaju hit Harisa Džinovića „Dajte vina hoću lom“. 

Podsetimo, Tanja Savić kada je upitana za romansu sa Stanivukovićem, ona nije želela da otkriva detalje odnosa sa političarem, pravdajući se kako svoj privatni život čuva samo za sebe. 

Instagram printscreen/beronjakristina_
 

 

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), „Sjaše Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva za Telegraf.rs. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam