Mirku Vasiljević ismevala deca

23.11.2020

09:05 >> 09:16

0

Glumica je ispričala s čime se susretala kao tinejdžerka, ali i kako se nosila sa slavom Sofije iz filma Mi nismo anđeli 2

Mirku Vasiljević ismevala deca
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mirka Vasiljević stekla je veliku popularnost i simpatije publike 2005. godine kada je snimila film “Mi nismo anđeli 2”, a slava koju je stekla i pre nego što je postala tinejdžerka, nije joj uvek prijala.

Glumica je otkrila kakve je probleme imala u školi zbog toga što je išla na folklor, a zatim opisala trenutke najveće slave nakon uloge Sofije u “Anđelima”.

– Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun – da sam seljančica, da igram u opancima… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – rekla je Mirka, a zatim priznala da je još veći problem zbog popularnosti imala baš 2005.

Youtube printscreen

– Mislila sam – ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se tek kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo, jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Tada sam dobijala komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata… I tada sam promenila broj, koji i dan danas imam. Mama mi je rekla: “Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni, da mogu da te dobijem!”. Pričala sam tada sa roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao da su sve to propratne stvari sa kojima ću se vremenom izboriti – ispričala je Vasiljevićeva.

Pročitajte još:

Potrudile se oko dekoracije: Aleksandra Prijović sa Filipovom majkom okitila jelku (FOTO)

Šaran besan zbog Boža Vreća: Ja ću da slavim slavu na njegovom koncertu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike