Trudna Maja Berović pozirala u providnoj mrežastoj haljini! (FOTO)

21.10.2021 | 16:11

Pevačica se snimala za pratioce i tom prilikom nekoliko puta pomilovala svoj trudnički stomak

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Maja Berović je u šestom mesecu trudnoće i sa suprugom Alenom Dragosavom čeka sina.

Njih dvoje su u braku od 2016. godine, a sada su oboje odlučili da je vreme za porodicu. Pevačica uživa u trudnoći, a pre nekoliko dana se povukla sa nastupa.  POGLEDAJ GALERIJU

U nedostastku storija sa nastupa, Maja se snimala pratiocima tip-top sređena u providnoj mrežastoj haljini, a u prvom planu je bio njen trudnički stomak. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a u jednom trenutku je i pomilovala stomak. 

Podsetimo, 24sedam je prvi pustio vest da je Maja trudna, a ona je potom to i potvrdila 17. oktobra, objavivši fotografiju na kojoj pozira skoro naga, gde se vidi njen trudnički stomak. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebović uskoro stiže! Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - napisala je tada Maja, koja ne krije sreću što će na svet doneti naslednika. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam