Estrada bi najradije izbrisala 2020. godinu iz sećanja! Izgubili su drage ljude, a kad su radili - jedva su izdržavali

28.12.2020

08:14 >> 09:00

0

Pandemija koronavirusa i te kako im je poremetila poslovne planove, ali i one privatne. Godina na izmaku zato im je ,,za bacanje, priznali su na snimanju jedne

Estrada bi najradije izbrisala 2020. godinu iz sećanja! Izgubili su drage ljude, a kad su radili - jedva su izdržavali
Copyright ATAImages

Poput velikog dela građana, i mnogobrojni pevači bi želeli da 2020. godinu najradije zaborave zbog čitave situacije sa koronavirusom, koja im je i te kako pomrsila konce. Bili su onemogućeni da rade kao što su radili ranije, ali i da realizuju privatne planove, što su priznali pred kamerama ,,Premijere – Vikend specijala”, koja ih je zatekla svakako sređene, ali pod maskama pred snimanje novogodišnjeg programa u Šimanovcima.

Dragan Kojić Keba Foto: ATAimages/Antonio Ahel

– Da mi je neko pre godinu dana rekao da ću ovako sa maskom raditi intervju, ne bih mu poverovao. Svi imamo iskustvo, nažalost, nije baš pozitivno, sa čim se susrećemo već godinu dana… Optimista sam i mislim da će proći. Uvek živim u trenutku, a pogotovo sad ne pravim planove – ispričao je Dragan Kojić Keba.

Pročitajte još:

– Neću je pamtiti, u stvari pamtiću je po lošim stvarima i trudiću se da je zaboravim. Planirao sam rođendan da slavim sa prijateljima, ali ovu godinu brišem – istakao je Aco Pejović.

– Jedva čekam da prođe – nadovezala se Vanesa Šokčić.

– Naučila nas je ova godina da cenimo život i zdravlje. Naučili smo dobru lekciju. Otišlo je mnogo dragih ljudi… Pristao bih da ne pevam pet godina sledećih samo da mogu njih vratiti. Ranije sam uvek radio, a sada ne znam kako ću dočekati Novu godinu. Verovatno ću pozvati par prijatelja, pa ću je sa njima dočekati – otvorio je dušu Saša Matić.

– Ja sam dogovorio Novu godinu, sve je to dogovoreno kad smo mislili da će korona proći, tako da neka prođe ova Nova godina – dodao je Pejović.

Aco Pejović ATAImages/Anotnio Ahel

– Volim praznike, radovala sam se, a i sada se radujem zbog moje dece i unučića. Ja uživam u tome, ali sad sam okitila jelku ne sa puno ljubavi, već eto onako – iskrena je bila Zlata Petrović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike