Zašto je Vikendu glava u zavojima: Podbuo, oči su mu modre, a sve zbog ovoga? (FOTO)

23.11.2020 | 12:12

Autor: Milica Gudžulić

Nema koga nije zabrinuo pošto se pojavio naizgled teško ranjen, međutim, pevač je na ovaj način samo želeo da pošalje važnu poruku svetu

Copyright Vikend, Profimedia

Prvo u avgustu na MTV dodeli video muzičkih priznanja, a zatim i tri meseca kasnije, kada mu je uručena nagrada za omiljeni album, Vikend nema koga nije prepao pošto je pokazao svoje lice. Naime, pevaču je glava gotovo cela bila u zavojima, lice mu je bilo naizgled podbulo, podočnjaci crveni, nos kao fiksiran posle preloma… A u pitanju uopšte nije bila nikakva povreda.

Na ovaj način, prema pisanju stranih medija, upozorio je na opasnost vožnje u alkoholisanom stanju – jasno pokazujući kakve povrede mogu da čekaju onoga ko se na takav korak ipak odluči. U tom istom izdanju izveo je ,,In your eyes” i ,,Save your tears”, dok je nagradu koja mu je uručena posvetio pokojnom Princu.

– Poslednji put mi je ovu nagradu dodelio Princ. On je razlog zašto stalno izazivam ovaj žanr. Posvećujem mu ovu nagradu. Hvala – izjavio je on, iskoristivši maksimalno ,,svojih pet minuta”.

Copyright Vikend, Profimedia

Pročitajte još:

Sve čari Sergeja Polunjina, buntovnika u baletankama: Nosi tetovažu kolovrata na grudima, a mračnu prošlost u očima (FOTO)

Otkud oni na listi Tajma?! 24sedam istražuje zašto su među najuticajnijim ličnostima na svetu Kardi Bi, Weeknd i Megan Ti Stalion

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam