Voditeljka Pinka zaražena koronom u šestom mesecu trudnoće

19.10.2021 | 17:50

Svetlana Grubor je shvatila da je pozitivna na covid-19 tek pošto je izgubila čulo mirisa

Copyright Instagram printscreen/svetlana.grubor

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Svetlana Grubor, zarazila se koronavirusom u šestom mesecu trudnoće. Ona je trenutno na trudničkom bolovanju u samoizolaciji. 

- Uplašila se baš kada je saznala, jer nije imala predstavu da bi mogla da se zarazi, budući da je baš vodila računa i nigde se nije kretala. Nije joj uopšte bilo svejedno jer je u poodmakloj trudnoći, a vidite svaki dan po novinama kakvih slučajeva sve ima... Srećom, vakcinisana je protiv korone, pa je odlično prošla - ispričao je izvor blizak voditeljki za Pink.rs, a potom se i ona oglasila i otkrila kako se oseća. 

 

 

Nisam ni mogla da pretpostavim da imam koronu, jer sam vakcinisana. Simptome nisam imala specijalne, malo mi je bio zapušen nos... Posle nekoliko dana, miris je počeo da mi se gubi i to mi je bio signal. Testirala sam se, stigli rezultati da sam pozitivna. Moj ginekolog mi je odmah rekao da se ne brinem, da će sve biti ok jer sam vakcinisana, da su male šanse da se bilo šta iskomplikuje - priča za Svetlana, kojoj je danas deseti dan u samoizolaciji.

 

 

Podsetimo, Svetlana i njen suprug Aleksandar već imaju sina Viktora kojeg je dobila 2016. godine. Voditeljka i njen suprug su u braku šest godina, a zavetovali su se na večnu ljubav u manastiru Rajinovac kod Grocke, a potom i upriličili slavlje u poznatom beogradskom hotelu.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam