Cakana je još pod utiskom zbog Severinine izjave: Treba da se vrati na brodić i snima filmove!

19.10.2021 | 11:12

Autor: Nevena Mijušković

Mi zaboravljamo ispade kišnih glista, a sve pare koje su zaradili, zaradili su kod nas, naglasila je pevačica besno

Copyright ATAImages

Dragica Radosavljević Cakana nedavno je oštro reagovala kada je Severina Vučković izjavila da su Srbi genocidan narod, a kako stvari stoje, strasti se još nisu smirile.

Radosavljevićeva joj je poručila koleginici da je prevarant i da joj je bolje da "snima filmove".

- Da vam kažem nešto, za mene žene sa takvim kapacitetom i glasovnim mogućnostima treba da se vrate na brodić i da snimaju filmove. Nazivati genocidnim narodom narod koji ti je pružio ruku i oberučke prihvatio, zaboravila je ta gospođa ili gospođica, šta već, da se priseti i osudi Oluju. Da kaže, moj narod nije bio fer. Kako sme da kaže da smo mi genocidni narod - rekla je Dragica Radosavljević gostujući u "Pulsu Srbije".

Pevačica je izjavila da je veliki problem u našem narodu što brzo zaboravljamo ovakve istupe.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Mi smo narod koji brzo zaboravlja, tako će se i ovo zaboraviti. Za zaboravljanje kod Srba su krivi mediji. Da biste sačuvali tradiciju, mora to da se radi i kad se piše o tome. Mora da se osude oni koji oduđuju naš narod. Za mene je Oluja genocidna. Mi zaboravljamo ispade kišnih glista, a sve pare koje su zaradili, zaradili su kod nas. Prema tome, nemam šta da pričam o ženi koja je počela karijeru sa porno filmom. Udavala se ovde dva, tri puta. Nek sačeka još malo da vidi da li će neko opet odavde da je oženi - oštra je bila Cakana.

Foto: DeToxic printscreen
 

Pevačica je za kraj intervjua poručila da osobama poput Severine, ipak, ne treba davati na značaju.

Podsetimo, čitava javnost u Srbiji osudila je izjavu Severine, dok joj je Aca Lukas čak otkazao saradnju. Naime, Lukas i Seve je trebalo da snime duet, a iako je on otpevao svoj deo pesme već, na njegovu inicijativu do završetka projekta nije došlo.

- To je normalno da sam joj otkazao saradnju, šta je tu čudno? Žena je, zapravo, otkazala nama s ovim što je rekla. Inače se ne petljam kad su izjave tog tipa, jer poštujem sve ljude i moju publiku širom sveta. Naravno, pošto sam Srbin i ne smatram da su Srbi genocidan narod, zato sam morao da donesem tu odluku - istakao je pevač nedavno i čudeći se što je do takve Severinine izjave došlo.

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2021/10/01/64c4e9aeb45738d81958cb9c/hd/64c4e9aeb45738d81958cb9c.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958cb9c",poster:"https://video.24sedam.rs/storage/images/1581-685-thumb-thumb-thumb.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam