Ana Sević podnela krivičnu prijavu protiv Lazića: Pevačicin advokat ga raskrinkao, duguje joj ogromne pare!

14.10.2021 | 08:17

Iako pevač tvrdi da je sa bivšom u korektinim odnosima i da se ne sude, saznanja su potpuno drugačija

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić je zbog svog turbulentnog odnosa sa bivšim ljubavima neprestano u žiži javnosti. U nedavnom intervjuu on je istakao da više ništa ne duguje Ani Sević, te da joj je isplatio sve alimentacije za zajedničku ćerku Lorenu. 

Kako je objasnio, oni više nisu u sudskom procesu, te da imaju korektan odnos, međutim, pravni zastupnik pevačice, ima potpuno drugačiju priču. Naime, Miša Petrovski ističe da Lazić bivšoj supruzi još uvek duguje 950.000 dinara, te da je protiv njega podneta krivična prijava. 

ATAImages/ A.A.
 

- Protiv Darka smo podneli krivičnu prijavu nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentacije pa dug sada iznosi 950.000 dinara - rekao je pravni zastupnik Ane Sević za Telegraf.rs. 

Prema njegovim rečima, Darko je trebalo da uplati zaostale alimentacije kroz određeni vremenski rok, ali to nije učinio.

- On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživanje - istakao je Petrovski.

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: ATAimages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Darko je komentarišući svoj odnos sa bivšim ljubavima i dugovima istakao: 

- Ani sam platio celu alimentaciju. Ana i ja više nismo ni na sudu, okej smo, čak i više nego okej, normalno sve. Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos - rekao je Lazić za pomenuti medij. 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam