Nikol Kidman progovorila o teškoćama svojih ćerki zbog boravka u karantinu

23.11.2020

22:59 >> 22:22

0

Glumica razume njihove muke

Nikol Kidman progovorila o teškoćama svojih ćerki zbog boravka u karantinu
Copyright Profimedia

Glumica Nikol Kidman otvorila je dušu za britansko izdanje časopisa „Glamour” i otkrila da njene dve mlađe ćerke, Sandej Rouz (12) i Fejt Margaret (9), koje je dobila sa muzičarem Kitom Urbanom, teško podnose boravak u karantinu.

– Pošto mi mnogo putujemo i ne želimo da budemo razdvojeni, naše ćerke su navikle na onlajn nastavu, ali im je socijalna distanca pala veoma teško. Stariju muči što ne može lako da stupi u kontakt s prijateljima, a mlađa se tek socijalno formira. Teško je gledati ih kako čeznu za svojim prijateljima. I ja čeznem za svojima – rekla je Nikol.

Kidman je otkrila i da se njena sestra Antonija uselila kod nje sa svojih troje dece, zbog čega joj je kuća sada puna.

Nikol Kidman Profimedia

– Ja obožavam decu. Jednom sam rekla „decu volim više od odraslih”. Sada su mi odrasli draži nego tada, ali i dalje ne draži od dece. Volim da budem sa decom i trenutno ih u kući imam petoro. Kit je otišao u Nešvil zbog albuma koju treba da objavi, a sestra se sa troje dece uselila kod mene da mi pomogne u kući dok snimam. Zabavno mi je sa njima, jer lako mogu da se stavim u njihovu kožu i jer me njihovo društvo rasterećuje – priznala je glumica.

Podsetimo, osim dve ćerke sa Kitom, Nikol ima i dvoje odrasle dece, ćerku Izabelu (27) i sina Konora (25), koje su ona i Tom Kruz usvojili dok su bili u braku.

PROČITAJTE JOŠ:

Majli Sajrus priznala da je već dve nedelje trezna

Keti Peri pomešali sa Adel! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike