Ranjeni muškarac na KiM je rođak Ace Sofronijevića: Strašne vesti stižu sa Kosova

13.10.2021 | 16:26

Poznatog haromonikaša šokirale su vesti, te sada apeluje na mir

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Srećko Sofronijević koji je danas teško ranjen tokom nemira na Kosovu i Metohiji brat je poznatog harmonikaša Aleksandra Sofronijevića.

Aca je za ovaj nemili događaj saznao tokom snimanja Grandove emisije, te se uznemirio, a šokantne vesti iz Zvečana javila mu je tetka:

Aca Sofronijević ATAImages/Antonio Ahel
 

- Tačno je, to je moj rođak preko oca. Za ranjavanje mi je javila tetka, bio sam na snimanju tada i vest me je šokirala. Srećom dobijam informacije da će biti dobro, javlja mi familija, oporaviće se on - rekao je harmonikaš za Telegraf. rs i dodao da je uz sve ljude na Kosmetu:

- Nažalost, strašne vesti stižu sa Kosova, ja sam poreklom odatle i apelujem na mir.

Printscreen Facebook/Srećko Sofronijević
 

Podsetimo, Srećko Sofronijević (36) iz Zvečana ranjen je nakon jutrošnje akcije kosovske policije u Severnoj Mitrovici. Nakon incidenta, Sofronijević je u teškom stanju primljen u KBC Kosovska Mitrovica gde je operisan i trenutno je stabilno.

- U KBC Kosovska Mitrovica smeštena su dva pacijenta, jedan teško povređen, upucan je mučki s leđa, ima povrede desne lopatice, prelom drugog rebra i metak mu je izašao na prednju stranu vrata, uz obilno krvarenje, urađena je hitna hirurška intervencija, metak je izvađen, nalazi se u jedinici intenzivne nege i za sada je u stabilnom zdravstvenom stanju - rekao je Zlatan Elek.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam