Otkrivena pozadina problema nekadašnje modelsice zbog kojih je završila u bolnici

13.10.2021

08:37

0

Autor: Marija Mitić

Nakon burne svađe sa majkom i nervnog rastrojstva, Nevena Stamenković Adžemović je u ponedeljak uveče hospitalizovana

Otkrivena pozadina problema nekadašnje modelsice zbog kojih je završila u bolnici
Nevena Adžemović - Copyright Printscreen Youtube

Nekadašnja članica grupe "Models" Nevena Stamenković Adžemović u ponedeljak je nakon manjeg incidenta sa majkom i nervnog rastrojstva smeštena u psihijatrijsku ustanovu "Dr Laza Lazarević".

Prema poslednjim saznanjima domaćih medija, Nevena se već neko vreme bori sa depresijom, a te večeri navodno je uz lekove za smirenje konzumirala i alkohol usled čega joj je pozlilo.

Nakon burne svađe sa majkom i nervnog sloma Nevena je hospitalizovana, a u ovoj bolnici analizom krvi utvrđeno je navodno prisustvo nedozvoljenih supstanci.

Printscreen Exkluziv
 

- Godinama se Nevena bori sa jakom depresijom. Nakon razvoda od Srđana ona nije uspela da se izbori sa činjenicom da više ne živi lagodnim načinom života na koji je navikla pored njega. Često je govorila kako se nije ovajdila nakon razvoda, te da alimentacijom koju dobija od bivšeg supruga ne može da pokrije ni osnovne troškove - kaže izvor lista Alo i dodaje:

- Ovo nije prvi put da ona na sve moguće načine želi da se „relaksira“ i zaboravi na sve životne probleme, ipak ovoga puta jaka kombinacija lekova i nedozvoljenih supstanci uticala je na to da se njeno stanje znatno pogorša. Kada je njena majka videla koliko joj je loše, odlučila je da pozove Hitnu pomoć. Kada su lekari ustanovili u kakvom je stanju, Nevena je prebačena u bolnicu „Laza Lazarević“ - dodaje izvor.

Printscreen Youtube
 

Kako dalje piše pomenuti list, nekadašnja modelsica je trenutno pod nadzorom lekara, a tokom jučerašnjeg dana dobila je jaku terapiju. Zasad se oseća dobro, a najviše se brine za svog sina i uporno želi da se čuje sa njim. 

Podsetimo, Nevenin bivši muž Srđan Adžemović juče se glasio za medije pa rekao da Nevena nije konzumirala nedozvoljene supstance već da se godinama unazad bori sa strahovima.

- Molim vas da me razumete u ovim trenucima. Situacija je delikatna. Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima. Ti strahovi su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila da joj ne bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje. Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj rekciji majke, sve je u redu. Njeno stanje je stabilno i verujemo da će u narednim danima sve biti u redu - rekao je Srđan za Kurir.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike