Trudna Marijana Mićić se vakcinisala u sedmom mesecu: Sve mi imamo svoje strahove

12.10.2021

18:14

0

Voditeljka će za nekoliko nedelja postati majka, a svojim primerom je podstakla sve oko sebe da slede njen primer

Trudna Marijana Mićić se vakcinisala u sedmom mesecu: Sve mi imamo svoje strahove
amigi_13042021_0045 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Poznato TV lice Marijana Mićić odlučila je da se vakciniše tik pred porođaj. Buduća mama nije želela da strepi, te se u srpskoj prestonici vakcinisala i samim tim dala primer svojoj okolini, a pre svega svim trudnicama dala vetar u leđa, da je slede. 

Naime, Marijana je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju iz zdravstvene ustanove u kojoj se vakcinisala, uz veoma važnu poruku. 

 

 

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je Marijana, koja je u sedmom mesecu trudnoće i dodala:

- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - glasi objava Mićićeve, nakon čega su usledile brojne poruke podrške. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike