Brat princeze Dajane: U seriji su izmišljotine

24.11.2020

09:48 >> 10:13

0

Autor: Z. T

Kruna” prati intrige britanske kraljevske porodice kroz istoriju

Brat princeze Dajane: U seriji su izmišljotine
Copyright Princeza Dajana i princ Čarls Profimedia

Čarls Spenser, brat princeze Dajane, jedne od najomiljenijih žena svih vremena, otvoreno je negodovao nakon što je pogledao samo jednu epizodu popularne serije “Kruna”. On tvrdi da fanovi ove serije treba da znaju da je “Kruna” izmišljotina.

Serija “Kruna” prati intrige britanske kraljevske porodice kroz istoriju, a u četvrtoj sezoni bazira se na eru nikad neprežaljenje princeze Dajane.

Pinterest

Za mnoge, ovo je deo serije koji su najviše iščekivali, a čini se da je baš on zadao najviše glavobolje kraljevskoj porodici.

Monarhija je ljuta ponajviše zbog načina na koji je predstavljen princ Čarls, a sada je brat princeze Dajane Čarls Spenser progovorio o svojim impresijama.

– Serija se u načelu drži činjenica, ali oni važni delići između nisu činjenice. Producenti su me pitali mogu li da snimaju u našem porodičnom domu, ali to nisam odobrio. Brine me to što će ljudi gledajući seriju zaboraviti da je sve to zapravo fikcija. Deo publike doživljava seriju kao lekciju iz istorije, što ona nije, i moja je dužnost da upozorim na to – izjavio je brat pokojne princeze Dajane.

 PROČITAJTE I: 

Džon Lenon i Hari Nilson, kombinacija za opštu katastrofu: Pijani pravili haos, pa ih izbacili iz kluba

Britni Spirs: Od voljene princeze popa do kraljice tuge u zlatnom kavezu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike