Marina Visković otkrila o sebi sve što dosad nije: Od ljubavi do napada panike, sve je teme prešla! (FOTO)

10.10.2021 | 21:20

Autor: M. Gudžulić

Višak slobodnog vremena iskoristila je da popriča sa fanovima koji je pomno prate na društvenoj mreži Instagram i, po svemu sudeći, nijedno njihovo pitanje nije preskočila

Copyright Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel

Marina Visković mnoge je oduševila odgovarajući na pitanja fanova putem društvene mreže Instagram, i to bez zadrške. Od toga kako gleda na udaju, preko kućnih ljubimaca, do problema s anksioznošću - sve je prešla, na veliko zadovoljstvo javnosti. Na ovaj način, otkrila je o sebi mnogo toga što do sada nije, u poznatom stilu.

Ljubav

- Sutra mogu da se udam da mi je stalo do toga „šta selo misli". Ne treba mi niko, uživam sama u sebi, najjače do sada - istakla je u jednom trenutku Marina, govoreći o planovima za budućnost, pa između ostalog i dodala da najviše troši na putovanja.

- Zaljubim se samo ludo ili nikako. Ne mogu da me skinu sa partnera, ponašam se kao derište - priznala je, zatim, ona.

- Volim muškarce koji su smrtno zaljubljeni u mene, a pritom su džentlmeni, znaju da se ponašaju, poštuju me, imaju empatiju i žele da me učine srećnom. Ali slušajte sad ovo, ne zbog njih, da bi dobili mene u krevetu ili gde god, nego da bih ja bila dobro, e a tu mnogi poginu u igrici... Tetovaže reče? Koga briga, ako me voli može i rog da ima - bila je u potpunosti iskrena ona. POGLEDAJ GALERIJU

Anksioznost

- Kako ne! Skoro celu izolaciju sam imala te probleme i neki period pre toga, jako sam menjala raspoloženje, išla iz krajnosti u krajnost. Sva sreća, imala sam dobre ljude oko sebe i nisu mi dali da potonem skroz - pohvalila se pevačica.

Najponosnija je, otkriva dalje, na „svoje čisto srce i činjenicu da nikome nije pomislila ništa loše". Njen savet za uspešan brak, međutim, pojedince je i iznenadio.

- Da ne budeš u braku - poručila je, uz emotikon smeha do suza.

- ...Kaže da je jako važan papir, nisam sigurna šta da mislim. Meni samo da obrišem znoj sa čela posle treninga. Važan je posle kada se delite, a i zbog toga se i ostaje u braku. Ma, užas, bljutavo skroz. Ja sam u fazonu: „Druže, ne treba mi ništa, samo da te ne gledam" - ispisala je Marina.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam