Tad mi je poklonila sat, jer sam ja na straži: Iza zatvorenih vrata Eve Mendez i Rajana Goslinga

11.10.2021 | 06:15

Autor: Milica Gudžulić

Kao par, inače, svoju intimu čuvaju podalje od reflektora, pa je zato glumac mnoge iznenadio pošto je otkrio detalje njihove svakodnevice

Copyright Profimedia

Eva Mendez i Rajan Gosling gotovo nikada ne govore javno o svom životu, posebno još otkako su postali roditelji. Međutim, glumac je nedavno vrlo slobodno ispričao detalje njihove svakodnevice - od toga šta je dobio na poklon od supruge za Dan očeva, do toga kako su „izlazili na kraj" sa najmlađima tokom epidemije koronavirusa. 

- Deca su mala, pa im je svakako teško palo što nisu viđali svoje drugare (zbog epidemiološke situacije), kao i ostale članove porodice. Tako da, dali smo sve od sebe da im držimo pažnju, animiramo ih kako valja - počeo je on na jednom „GQ" događaju.

Ćerke Amanda (5) i Esmeralda (7) bili su im, objašnjava, prava, ali i jedina publika.

- Eva i ja smo više glumili u karantinu, nego ikad! Bukvalno. Počeo sam mnogo da razmišljam o vremenu tada. One tako brzo rastu, u stvari. I počeo sam mnogo više da gledam na sat - prizao je on.

„Težak" poklon

Za prvi Dan očeva, od Eve je, inače, dobio sat.

Rajan Gosling Profimedia
 

- Brend nije važan, važno je to šta on predstavlja. Taj sat, u koji tako često gledam. Ja sam sad na straži, znate, tako nešto predstavlja - objasnio je.

Mendezova, baš kao i njen izabranik, trudi se svim silama da javnosti otkriva što manje. O tome je, inače, pričala proteklog aprila, sa svima onima koji je prate na Instagramu.

- Neću da ih „šerujem". Govoriću o njima, naravno, ali i to s merom. Ali fotografije, iz dana u dan, nećete gledati, zatista. Devojčice su male i još i ne razumeju šta to znači, pa ne osećam da imam njihovo „zeleno svetlo" za tako nešto. Dok ne budu dovoljno porasle i same to tražile, biće kako sam i rekla - istakla je.

- Što se Rajana i mene tiče, ovako nam je super. Tako da i mi ostajemo pri tome da se privatnost čuva - zaključila je tom prilikom.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam