Jovana Jeremić sređuje svoj prvi stan: Sav će biti u pink, zlatnim tonovima i imaće dva bračna kreveta!

10.10.2021 | 13:31

Autor: M. Gudžulić

Između ostalog, voditeljka je popričala i o knjizi koju piše, poslu i planovima za budućnost

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić otkrila je u razgovoru s medijima sa koliko pažnje sređuje svoj prvi stan. Kako sama kaže - kruna njenog desetogodišnjeg rada odisaće pink i zlatnim tonovima, posebno zbog televizije bez koje, priznaje, nikad i ne bi mogla sebi to da priušti, a kao i sve ostalo što je stekla, ovaj životni prostor danas-sutra ostaće njenoj ćerki.

Između ostalog, voditeljka je porazgovarala o knjizi koju piše, braku, planovima za budućnost, te poslu, kom je i te kako predana.

- Kupujem nameštaj za svoj prvi stan. Videćemo ko će u tom stanu živeti, ali moja ćerka sigurno, taj stan ide njoj. Sve što budem stekla u životu, ide mojoj deci. Ja sam jako skromna, iako potičem iz bogate porodice, jake radničke porodice. Moji roditelji su ugostitelji, uvek smo živeli lepo. Naučila sam da sama steknem, davali su me tačno onako koliko je neophodno, terali su me da se sama borim i zarađujem za sebe - priča u „Premijeri - Vikend specijalu" Jovana, pa nastavlja o tome po čemu će se izdvajati iz mora drugih stanova.

- Moj stan će, za razliku od mnogih drugih normalnih stanova, imati dva bračna kreveta. Kod mene je sve puta dva, pošto nisam odlučila da imam ljubavnika, imaću dva muža. Šalu na stranu, biće jedan divlji, fantastičan, sa baldahinom, drečavo pink, za divlje stvari i jedan nežan, jer sam ja i divlja, neukrotiva, ali i nežna... Ja sam udata, dakle, zauzeta sam. Za sada je sve okej, ali videćemo ko će gde spavati i šta donosi budućnost, to se nikad ne zna. Ja sam sa svojim mužem pre svega prijatelj i to će tako i ostati, on je, pre svega i otac mog deteta, tu ne treba postavljati pitanja. Za sada nema promena, ako bude reći ću, ali biće sve kako treba bude - objašnjava ona.

„Ljubavnicama dođem kao Sabirni centar"

Kako je inače još davno priznala, svojevremeno jeste bila ljubavnica, ali sada nije na njihovoj strani. Voditeljka zatim dodaje i kako poznaje mnoge druge žene poznatih.

- Retko postoji devojka koja nekad nije bila sa zauzetim. Da li sam nekad bila? Jesam. Nikad više u budućnosti. To je bilo kada sam bila devojka, završila faks, tada pokušavaš neke stvari, ocenjuješ šta je bilo, a šta nije. Važno je da žena odluči za koju je ulogu, glavnu ili sporednu. Mislim da nijedna ne želi da bude ljubavnica. Ja ljubavnice ne diram, ja im dođem kao Sabirni centar. Znam tačno ko je kome ljubavnica, samo što ćutim. Od pevača do političara, stvarno znam, ja sam brat i drug. Kebina ljubavnica je bila kod mene, pričala sam o ljubavnici Miroslava Ilića, kao i bivša ljubavnica Halida Muslimovića... Ja tu ništa nisam kriva, osim što sam saznala - ističe.

Mudrolije

Miloševićka naglašava da se sprema za svako „Novo jutro", ali i da marljivo radi na knjizi koju planira da izda.

Jovana Jeremić Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Ne volim da učim ništa napamet, stvari u životu moraju da se saopšte, a ne da se govore napamet, da bi gledaoci razumeli. Jako brzo ću preći sve te citate, jer i ja pišem svoje i planiram da objavim zbirku svojih citata, Jovaninih mudrolija... „Svi mi glumimo Bogove, a nismo ni ljudi." To je rečenica iz moje besede koja je pobedila na Pravnom fakultetu, od strane naroda je dobila nagradu, nagradu publike. Oko nas je mnogo dvostrukog morala i ja to ne podnosim. U životu sam nailazila na teške momente, ali sam imala tu sreću da ljudi koji su od kredibiliteta, autoriteta i moćni u svojim profesijama uvek prepoznaju to kvalitetno u meni i tu jednu dobrotu koja pleni kad sam ja u pitanju, jer ja nikoga ne mrzim, i stvari koje radim, radim zbog istine - tvrdi ona.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam