Vojaž oduševljen Teodorom Džehverović: Uputio joj najlepše komplimente

08.10.2021 | 21:15

Veruović je pohvalio svoju koleginicu ističući da osim lepote, poseduje izuzetnu harizmu i da joj karijera

Copyright Vojaž, ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Mihajlo Veruović Vojaž bio je slobodan da odgovara pratiocima na pitanja na društvenoj mreži Instagram o svemu što ih interesuje. Znatiželjni fanovi su se interesovali oko njegovih nastupa, ali i kakvo mišljenje treper ima o pevačici Teodori Džehverović

Vojaž je bez ikakvog oklevanja odgovorio na pitanje pratioca i pohvalio svoju koleginicu na postignutnom uspehu u karijere.

Instagram printscreen/Voyage.mp3
 

- Mišljenje o Teodori? - glasilo je pitanje jednog pratioca. 

- Teić je sestra, prelepa i preharizmatična, a opet jedan od najjačih biznismena na sceni - napisao je Vojaž o Džehverovićevoj, a njegov komentar se dopao i pevačici, te ga je repostovala. 

Podsetimo, Vojaž je ranije govorio da je imao veoma teško detinjstvo, da je u školi bio „crna ovca“, i često pogrešno shvaćen. 

– Moje detinjstvo datira od trenutka kada je moj otac bio ranjen, a ja sam zajedno sa porodicom morao da bežim za Francusku. Kao dete sam proživeo stvari koje drugi mogu da vide samo na filmu. To je dosta traumatično za jednog klinca, možda sam tada imao sedam-osam godina. Zajedno sa majkom, ocem i bratom sam prošao pakao od života. Morao sam da se okrećem i gledam iza svog ramena. Bilo mi je teško da se uklopim uz decu koja nisu prošla isto što i ja. Uvek sam bio kao neki čudak. Na neki način sam bio crna ovca koja je stajala sa strane. Sve dok nisam postao momak nisam mogao da svarim neke stvari, da neke strahove i emocije nivelišem. Bio sam odbačen od društva, jer me ono nije razumelo - rekao je reper ranije u emisiji „Red Zone“.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam