Udvarao joj se, a ona se zbog njegovog spota razbolela! Mina Kostić ušla u bure hladne vode: Sve ima cenu

07.10.2021 | 13:39

Pevačica je bila deo spota Neše Twinsa, a nakon realizacije istog ona se prehladila

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nebojša Kostrešević, poznatiji u javnosti kao Neša Twins ispričao je pozadinu priče sa snimanja spota za pesmu „Mona Liza”, u čijoj realizaciji je učestovala pevačica Mina Kostić.

Naime, on je objasnio da je za potrebe snimanja spota Mina morala da uđe u bure ledene vode, nakon čega se razbolela. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Mina je ušla u hladnu vodu, jedino je ona mogla da stane u bure- rekao je Neša dodajući da od svih devojaka jedino je ona imala odgovarajuću konstituciju da uđe u bure. 

Pevačica je potvrdila Nešinu priču i istakla da se zbog hladne vode razbolela. 

- Bila sam stvarno najsitnija i imala sam neku zlatnu periku. Bila je baš, baš hladna voda sećam se..Posle toga sam se razbolela. Sve ima svoju cenu - ispričala je Kostićeva u emisiji „Grand magazin”.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Mina i Neša se poznaju dugi niz godina, veliki su prijatelji i saradnici, a pevačica je jednom prilikom u intervjuu za 24sedam otkrila da se njoj Kostrešević ranije udvarao, ali da liniju prijateljstva nikada nisu prešli. 

– On se meni udvarao. Rekao je da sam ja jedina žena kojoj se udvarao, a nikad ništa nije sa mnom imao. Sada me gleda samo kao druga, pa se ponovo čujemo. Na tu temu ćemo da napravimo pesmu. Sve te devojke koje su bile s njim su bile ljubomorne. On nije mogao da im objasni da nemamo ništa, pa smo verovatno zato prekinuli kontakt, ali poštujem to – otkrila je Mina. 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam