Estrada i dalje pod utiskom pada društvenih mreža: Dabogda pocrkale, jutros je bilo bombardovanje

05.10.2021 | 21:39

Marija Šerifović i Ceca Ražnatović su istakle da im Instagram, Vocap i Fejsbuk nisu nedostajali

Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia

Popularne društvene mreže Instagram, Fejsbuk, Vocap, pale su juče tokom poslepodneva, a ovu vest su najteže podneli zavisnici ovih aplikacija, koji su zabavu morali da potraže na drugim socijalnim mrežama.

Članice žirija „Zvezda Granda“, Marija Šerifović i Ceca Ražnatović istakle su da ne pripadaju grupi zavisnika društvenih mreža, te da ovaj pad nisu ni osetile. U svakom slučaju, obe su istog mišljenja, da svima treba malo predaha od aktuelnih aplikacija. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Pao, pao! Šta da mu radim? Pao je svima ne samo meni. Ja nisam opterećena društvenim mrežama. Radila sam sa kandidatima, kakav Instagram - izjavila je Ceca i dodala da se ne plaši hakerskih napada kada su njene mreže u pitanju:

- Ne plašim se hakera, apsolutno nisam opterećena time. Samo znam da me je jutros probudio Vacap, to je bilo bombardovanje porukama. (smeh)

Antonio Ahel/ATAImages
 

Sa druge strane, Marija Šerifović je šaljivo prokomentarisala da ne bi imala ništa protiv da mreže zauvek nestanu, te da joj neće nedostajati. 

- Nisam ni skontala, mi smo snimali. Skontala sam tek kasnije, kad smo došli kući. Neka, malo da danemo dušom. Čitala sam noćas o teorijama zavere... Ma, dabogda pocrkale sve mreže! Je l stvarno to tema danas, majke ti?! (smeh) Nisam se poremetila sekunde, radio mi je Viber. (smeh) Razumem ljude kojima je to posao ali meni je ovo zabava. Mozda je razlog što smo snimali ceo dan, pa smo dobar deo vremena proveli u tome - rekla je Šerifovićeva za okupljene medijske predstavnike ispred Grand studija. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam