Udavila bih te babo! Severina slala preteće poruke direktorki škole koju pohađa njen sin?

05.10.2021 | 14:40

Prema navodima hrvatskih medija, Ljiljana se obratila nadležnim organima da reaguju povodom njenog slučaja

Copyright Severina ATAImages/J. M. S.

Severina Vučković u poslednje vreme je u središtu zbivanja zbog napisa u hrvatskim medijima, koji navode da je pevačica slala preteće SMS poruke Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca, koju pohađa njen naslednik Aleksandar.

Razlozi ovako neprijatnog sadržaja još uvek nisu poznati javnosti, a direktorka se kako navodi „Nacional“, obratila ministru Davoru Božinoviću putem mejla, želeći da ih alarmira da reaguju. Tom prilikom, ona je navela, da policija još uvek nije ništa učinila povodom njene prijave i tom prilikom navodno napisala: 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- ... ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegrame saučešća - preneli su hrvatski mediji deo poruke koje je Severina navodno slala Ljiljani Klinger. 

Severina ATAImages/Antonio Ahel
 

 

- „Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bih te rukama, babo“, "Stara šepava ružna babo“, „Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete“, „Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Napraviću protest ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima decu iz škole kupi ko stigne, nego ću okupiti ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…“ - samo su neke od poruka koje je pevačica navodno slala direktorki, piše „Index.hr“.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam