Marka Miljkovića pomešali sa saradnikom Velje Nevolje, a Lunu Đogani sa njegovom ženom!

05.10.2021 | 11:34

Suprug pevačice je u članku na hrvatskom sajtu opisan kao saradnik srpskog mafijaša

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam

Na jednom hrvatskom portalu, suprug pevačice Lune ĐoganiMarko Miljković opisan je kao „Opasni Marko” i „desna ruka” poznatog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, što je sve dovelo u zabunu. 

Naime, naslov je na pomenutom sajtu je sve šokirao, a vest je brzinom munje dospela i na društvene mreže, a kada su autori istog shvatili da je došlo do greške, odmah su uklonili sadržaj.  

- Odani kum Velje Nevolje. Srbi ga zovu Opasni Marko: Evo kako izgleda rođendansko slavlje desne ruke opakog srpskog mafijaša - glasio je naslov koji je sve šokirao. 

 

Tekst je bio ispunjen fotografijama sa rođendanske proslave Marka Miljkovića, ali ne onog koji je uhapšen i koji sarađuje sa Veljkom Belivukom, već je to bio suprug Lune Đogani, a skrinšotovi istog su završili na društvenoj mreži Tviter. 

ATAImages/ G.G.
 

- Marko Miljković Mare juče je u beogradskom klubu proslavio 38. rođendan, a fotoreporteri su sve to zabeležili. „Opasni Marko”, kako ga zovu srspki mediji, slavio je u društvu supruge Lune Đogani. Miljković je poznat kao „desna ruka” opakog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Dvojac je bio optužen za ubistvo iz 2017. godine, no ipak su kasnije terećeni samo kao pomagači. Nevolja i Mare inače su i u kumskom odnosu, a sumnjalo se kako je Belivuk hteo likvidirati Miloševića kako bi mu oteo poslove oko osiguranja - takođe su bilo navedeno u članku na hrvatskom sajtu. 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam