Ona pripada kalibru estradnih mrtvaka! Jovana Jeremić nije štedela Biljanu Obradović

05.10.2021 | 10:29

Voditeljka nije imala reči za portarolku FK Partizan nakon što je ona nju ocenila kao nekoga ko svojim stilom oblačenja želi da privuče pažnju

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Biljana Obradović, nekadašnja voditeljka i portparol FK Partizan je dala svoj sud o stilu oblačenja Jovane Jeremić ističući da je ona neko ko ima specifičan ukus i da svojim izdanjima želi da privuče što veću pažnju medija, ali i publike. 

Njene reči nisu prijale Jovani, te je kao i uvek, bez dlake na jeziku i bez ikakvog ustezanja dala oštar o svojoj nekadašnjoj koleginici. 

Jovana Jeremic, Printscreen Instagram/ JovanaJeremic
 

- Ne bih komentarisala Biljanu. Izuzetno je poštujem i ne bih komentarisala njene izjave jer ona ipak pripada kalibru estradnih mrtvaka. Ne bih je odatle dizala i vraćala. Veliki pozdrav - napisala je Jovana u poruci za Alo.rs.

Podsetimo, Obradovićka je objasnila da Jeremićka neko ko svojim stilom oblačenja želi da privuče pažnju što veću pažnju javnosti. 

 

 

- Jovana je neko ko ima specifičan stil. Ona je neko ko na svojstven način gradi imidž. Apsolutno je shvatila kako funkcionišu mediji, odnosno da što je intrigantnija i skandaloznija, što bude više davala materijala da će više biti zastupljena - istakla Biljana.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam