Mamina je kopija! Selma Bajrami pokazala kako izgleda njena majka (FOTO)

02.10.2021 | 14:00

Pevačica se objavila selfi sa ženom koja ju je rodila, a ono što su svi primetili jeste da imaju gotovo iste crte lice

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Selma Bajrami izbegava da eksponira članove svoje porodice u javnosti, ali sada je napravila presedan, te je pokazala kako izgleda žena koja ju je rodila i od koje je nasledila lepotu.

Selma je objavila selfi sa majkom, na kojoj su obe nasmejane, a ono što je i te kako primetno jeste da se liče. Obe imaju gotovo iste crte lica, oci, talasastu plavu kosu.

Instagram printscreen/selmabajrami.star
 

Inače, Bajramijeva se proslavila pesmama poput „Kakvo tijelo Selma ima“, „Farmerice“, „Uzbuna“, „Ostrvo tuge“, „Tijelo uz tijelo“.

Podsetimo, pevačica nije imala sreće u ljubavi, pa su iza nje dva propala braka, a pažnju medija privukao je i njen razvod, kao i borba za starateljstvo nad sinom Darisom.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
 

 


Prvi brak je imala sa Zoranom Vučkovićem sa kojim je bila godinu dana, a potom je uplovila u bračne vode sa Mujom Musićem, u koga se zaljubila na prvi pogled i to na jednom nastupu na „Brodolomu“ u Tuzli. Verili su se, a mesec dana posle toga, Selma se udala po drugi put. Par je bio zajedno od 2011. godine, ali sreća nije dugo potrajala pa su se razveli već 2014. godine.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam